0
Evropske lige

Ronkalja s centra, remi u Firenci

Objavljeno: 20.01.13 u 14:29

Odigran je prvi meč dana kada je u pitanju 21. kolo Serije A, Fiorentina i Napoli su remizirali na Artemio Frankiju 1:1. Meč je obeležio pogodak Ronkalje s centra, posle velike greške Morgana De Santisa koji je očajno procenio let lopte koja je bila upućena Luki Toniju u 33. minutu. Tada je Fiorentina povela, ali je vođstvo trajalo samo devet minuta

U 42. usledilo je izjednačenje, a strelac je bio Edison Kavani posle asistencije Mareka Hamšika. Glavni arbitar Bergonci je propustio priliku da podeli dva crvena kartona, prvi Behramiju na startu drugog poluvremena, a pred kraj meča i Gonzalesu. Napoli je imao najbolje prilike da dođe do pobede, ali je dva puta Neto branio sjajno – prvo udarac Kavanija, a zatim i Pandeva. A Akvilani je u 94. minutu propustio šansu da donese sva tri boda ljubičastima – šutirao je očajno sa ivice kaznenog prostora.
Napoli ostaje na deobi drugog mesta sa Lacijom, a sa -5 u odnosu na Juve (baš kao i pre vraćanja ona dva boda). Fiorentina je ostaje peta sa 36 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter