0
Evropske lige

Kavani ujeo vučicu tri puta

Objavljeno: 06.01.13 u 22:48
kavani
Odigran je i poslednji meč 19. kola Serije A, Napoli je na San Paolu pobedio Romu sa 4:1, a briljantni Edison Kavani je pokazao zašto Mančester Siti hoće da plati preko 50 miliona evra za njega.
Tri gola na meču postigao je maestralni Urugvajac – prvi već u 4. minutu na asistenciju Gorana Pandeva, a na drugi pogodak se čekalo sve do drugog poluvremena. U trećem minutu drugog dela igre opet je pogodio Kavani, a drugu asistenciju upisuje makedonski internacionalac.Urugvajac je svoju sjajnu partiju zaokružio u 70. minutu trećim pogotkom, a hettrik u asistencijama je upisao Pandev.
Nakon toga Roma je uspela da smanji na 3:1 preko Osvalda, ali ništa više nisu uspeli da učine. Napoli je u 90. minutu postigao četvrti gol, ali strelac nije bio Edison Kavani, več Kristijan Mađo.
Napoli je sada na trećem mestu sa 37 bodova, dva manje od lacija, a dva više od Intera i Fiorentine. Roma ostaje na šestom mestu sa 32 boda.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter