0
Domaći fudbal

Robi tuži Zvezdu

Objavljeno: 06.11.12 u 14:44

I tako. Dok čelnici Crvene zvezde zamlaćuju javnost u Srbiji pričama o tome kako su od Jagodine izgubili samo zbog (nesporne) sudijske greške Dejana Dimitrijevića, Robert Prosinečki s druge strane sprema tužbu protiv njih.

Taman kad im se učinilo da su uspeli u tome da cela sportska javnost prestane da priča o njihovim problemima, javio im se Robi iz Turske i pokvario im celu koncepciju. Ali potpuno.

Hrvatski stručnjak tvrdi da su čelnici kluba toliko nekoretkni da će svoju zaradu, koja prema nezvaničnim informacijama iznosi oko 200 soma evra pokušati da naplati preko UEFA.

„Svestan sam ja da je Zvezda u problemima, ali ne daju mi nijedan jedini argument da ću naplatiti ono što sam pošteno zaradio, a toliku nekorektnost nisam mogao ni da zamislim.

Moj advokat je desetak puta zvao čelnike Zvezde, koji su mu se javili tek juče, a rokovi su odavno prošli i preostaje mi jedino da se obratim UEFA ili da oprostim dug. Treća opcija ne postoji.

Mnogi će me možda sada zamrzeti, jer pokušavam da naplatim svoj novac, ali ja radim samo ono što je normalno u celom svetu.

Zvezdu volim više nego ovi iz sadašnje uprave, koji će sada pokušati da od mene naprave lošeg čoveka, a ja to nisam zalsužio“, kaže Robi, dok gensek Zvezde Stefan Pantović tvrdi:

„Obavili smo razgovor s advokatom Roberta Prosinečkog, zamolili ih za malo strpljenja i dogovorili se da u narednih nekoliko dana izmirimo prvu ratu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter