0
Domaći fudbal

Janković optimista

Objavljeno: 06.11.12 u 15:50

Posle poraza od Jagodine na Marakani od 2:1 fudbaleri Crvene zvezde na tabeli Superlige zaostaju za Partizanom 5 bodova, a šef stručnog štaba crveno – belih Aleksandar Janković smatra da taj zaostatak njegova ekipa može da stigne.

„To nije velika razlika. Sada je najvažnije da prevaziđemo trenutak u kome se nalazimo. U situaciji kada smo zaslužili poraz, istrpeli smo kritike, rekli jedni drugima sve i nastavili dalje. Ovaj poraz protiv Jagodine je drugačiji, medutim ne menja ništa“, rekao je Janković za zvanični sajt kluba.

Način da se prevaziđe kriza kao i sudijska nepravda koju su crveno – beli nedavno doživeli Janković vidi u dobrom radu na treninzima.

„Oporavljamo se kroz trening i kroz rad, to je jedini izlaz. Mislim da sam jedini trener u istoriji srpskog fudbala kome se sudija imenom i prezimenom javno izvinio zbog nacinjenog propusta. To je tako, imamo tri boda manje nego što smo planirali, ali takvo je stanje, nastavljamo dalje. Doživeli smo nepravdu, ali moji igrači i ja se bavimo samo nama i analizom stvari na terenu koje mi možemo da popravimo. Imamo dosta toga što možemo da popravimo kako bismo bili bolji“, zaključio je Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter