0
Fudbal

Englesko fabrikovanje laži

Objavljeno: 21.10.12 u 14:15

Engleski sajt „Dejli star“ objavio je „ekskluzivnu“ informaciju kako će kompletan stručni štab mlade selekcije Srbije dobiti otkaz, jer je interna istraga FSS pokazala da su krivi zbog incedenata u Kruševcu.

Kakva zamena teze i kakve nove bljuvotine s Ostrva.

Tamošnji mediji možda ne znaju, mada mi se više čini da su namerno prećutali činjenicu da je selektoru Aleksandru Jankoviću istekao ugovor i da on više neće raditi u FSS. On će od sada brinuti samo o Crvenoj zvezdi gde je trener, a njega će na klupi mlade selekcije zameniti stručnjak, čije se ime još ne zna.

Promena na klupi iziskuje i promenu u stručnom štabu, jer svaki selektor sam bira s kim će sarađivati. To praktično znači, da stručni štab orlića nije smenjen, nego im je istekao ugovor i pisanja medija u Engleskoj su samo još jedan pokušaj jeftinog marketinga, koji im neće uspeti.

Pa braćo Englezi, mi u Srbiji smo šampioni u toj disciplini kojom se sada bavite, naivni ste mnogo ukoliko ste pomislili da će neko poverovati u tu vašu bljuvotinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter