1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODLETELA ZA BELGIJU: U avionu nema petorice standardnih, mesta za tandem iz omladinskog tima (FOTO)

Objavljeno: 25.11.20 u 09:36

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova i 55 minuta igraju utakmicu četvrtog kola grupne faze Lige Evrope protiv belgijske ekipe Genta na „Gelamko areni“.

Ovog jutra ekspedicija srpskog šampiona, fudbaleri i stručni štab krenula je put Belgije.

Trener Dejan Stanković na ovo gostovanje je poveo 22 fudbalera.

Na spisku putnika su: golmani Milan Borjan i Zoran Popović, te igrači Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Veljko Simić, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Dijego Falćineli, Marko Lazetić i Mateja Bačanin.

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli će danas odraditi trening na ‘Gelamko areni’, stadionu na koji će istrčati sutra u 18 časova i 55 minuta kako bi odigrali četvrtu utakmicu grupne faze. Takođe, druga utakmica grupe L između Slovana i Hofenhajma biće odigrana u istom terminu u Češkoj.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJ SAGE, ODJEKNULA NBA BOMBA: Bogdan Bogdanović konačno ima novi klub!

Zvezdi neće biti lako u Belgiji, pošto je na ovaj put krenula bez petorice standardnih igrača, Milana Rodića koji je pozitivan na korona virusa, suspendovanog Seku Sanoga, te povređenih Marka Gobeljića, Aleksandra Kataija i Gelora Kange.

Jedina dobra vest je da je u avionu za Belgiju mladi Željko Gavrić, ali pitanje je hoće li moći da pomogne saigračima na putu do trijumfa, koji bi im najverovatnije obezbedio evropsku jesen i na proleće.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon tri kola Crvena zvezda je druga na tabeli s 6 bodova, prvoplasirani Hofenhajm ima 9, na trećem mestu je Liberec s 3, dok Gent još uvek nije osvojio bodove. Podsetimo, crveno-beli su poraženi na startu od nemačkog predstavnika (2:0), a onda su savladali Liberec (5:1), a potom i Gent (2:1).

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Au, kakva šteta što u timu neće biti fascinantnih Sanoga i Kange! Gledali smo u nedelju kako su ovi “kapitalci” zajedno sa Benom, igrali u N.Sadu! Može li prosečan navijač Zvezde očekivatim bilo šta pozitivno od “kapitalaca”?! Oni svi kao pod indigo igraju isto, non-stop vraćaju loptu natrag ili je dodaju najbližem saigraču! I to je sve od sjajnih “kapitalaca”! Da li je to dovoljno za Evropu?! Svi ćemo sutra videti pravu istinu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter