0
Evropske lige

FOTO: FSS

NAJAVLJUJE SE TRANSFER BOMBA: Sergej i Lacio se rastaju, jer Srbin pojačava španskog velikana!

Objavljeno: 25.11.20 u 11:51

Španski i italijanski mediji uveliko pišu o sudbini srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića.

Mnogi klubovi su se i ranije raspitivali o nekadašnjem polazniku fudbalske škole Vojodine, a sada je u red stao i slavni Real iz Madrida.

Tako barem navodi ‘Don Balon‘, koji piše da su u španskoj prestonici nezadovoljni onim što pruža Luka Modrić i idealnu zamenu vide u fudbaleru Lacija.

Kočnica u čitavom poslu mogao bi da bude ugovor s rimskim nebeskoplavima do 2024. godine. Poznato je i da je prvi čovek Lacija Klaudio Lotito u prošlosti za Sergeja odbijao ponude od 100 miliona evra, pa ostaje da se vidi koliko će Perez biti spreman da odreši kesu.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA ODLETELA ZA BELGIJU: U avionu nema petorice stanradnih, mesta za tandem iz omladinskog tima (FOTO)

Na ‘Bernabeuu’ smatraju da bi gorostasni Srbin bio idealno rešenje da zameni Hrvata, koji je ušao u pozne igračke godine (ima ih 34 prim.aut) i kom neće produžiti ugovor, pa je kraljevskom klubu potrebna sveža krv, koju bi dobili dovođenjem Sergej Milinković-Savića.

Inače, Sergej je ove sezone odigrao 9 utakmica i postigao dva gola uz asistenciju, a u Lacio je stigao 2015. godine iz Genta u transferu teškom 18 miliona evra. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 20 mečeva i tri puta bio strelac.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter