0
Domaći fudbal

PARTIZAN MINIMALCEM IZBACIO METALAC IZ KUPA: Crno-beli na ‘krilima’ Asana odleteli u 1/4 finale! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.20 u 17:57

Fudbaleri Partizana uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Srbije nakon što su u Gornjem Milanovcu pobedili ekipu Metalca rezultatom 1:0.

Kada se sve sabere, izabranici Aleksandra Stanojevića bili su danas bolji rival, iako su u prvom 30 minuta teško stizali do gola.

Ekipa iz Humske se tek nakon pola sata oslobodila i počela da igra, kada je krenula da stvara šanse.

‘Parni valjak’ je do prednosti došao u 43. minutu pogotkom Takuma Asana. Partizan je bio bolji i konkretniji, i posle 45 minuta zasluženo vodio sa 1:0 posle jako lepog udarca Asana levom nogom.

Bolji je bio Partizan i u nastavku, ali je imao i Metalac šansu preko Antonijevića nakon kiksa Miljkovića i Vujačića.

PROČITAJTE JOŠ: ČITAV FUDBALSKI SVET JE U SUZAMA: Argentinski mediji prenele užasne vesti – preminuo je Dijego Maradona!

Asano je bio izuzetno požrtvovan i raspoložen za napade svog tima, a onda je i Šćekić imao šansu da ugrozi Puletića. U 76. minutu najbolja šansa za crno-bele u nastavku, ponovo je Holender lagano ušao u šansu, ali je ponovo imao problem da postigne gol, Puletić mu je odbranio zicer.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo promena, a Partizan se plasirao među osam najboljih.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter