0
Evrokupovi

MILIJAŠ CENTRIRAO, A STANKOVIĆ RUTINSKI POGAĐAO: Crveno-beli odradili poslednji trening pred duel sa Gentom! (FOTO)

Objavljeno: 25.11.20 u 20:50

Sve je spremno za utakmicu u Belgiji!

Aktuelni šampion Srbije odradio je poslednji trening pred duel sa ekipom Genta. Utakmica je na programu u četvrtak u 18:55h. Crvena zvezda je slavila rezultatom 2:1 u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: PELE NEUTEŠAN ZBOG NJEGOVE SMRTI: Mnogi su ih smatrali kao najveće konkurente, a Pele se sada na dirljiv način oprostio od Maradone!

Dejan Stanković je suočen sa velikim problemima. Trener crveno-belih ne može da računa na Kataija, Sanoga, Kangu, Rodića, Gobeljića, a pod znakom pitanja je i mladi Željko Gavrić.

Pored brojnih komplikacija, atmosfera na treningu je bila odlična. Sve je počelo sjajnim potezima Nenada Milijaša i trenera Stankovića. Bivši vezista je centrirao, a nekadašnji fudbaler Intera je rutinski pogađao mreže.

Predstavnici medija su imali priliku da na terenu provedu samo 15 minuta, nakon toga su crveno-beli odradili poslednje pripereme za meč koji ih očekuje.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter