0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

STRAHINJA ERAKOVIĆ PRED GOSTOVANJE GENTU: Možemo do pobede, pokazali smo mnogo

Objavljeno: 24.11.20 u 18:20

Defanzivna linija tima Crvene zvezde ove sezone je nepremostiva prepreka za većinu klubova u Superligi, a najmlađa karika prve linije odbrane svakako je Strahinja Eraković, koji je pruža sve bolje partije iz utakmice u utakmicu.

Popularni ‘Čupa’ preneo je utiske o dosadašnjem odigranom delu sezone, kao i očekivanja od Lige Evrope, šampionata, ali i Kupa Srbije.

– Mislim da smo u prethodnom periodu odradili veliki posao. Imamo značajnu razliku od devet bodova u odnosu na večitog rivala i po mom mišljenju igramo veoma lep fudbal. Raduje činjenica da nam je efikasnost na zavidnom nivou, ali i činjenica da smo primili mali broj golova. Nama defanzivcima je svakako bitnija ova druga stavka, ali smo dokazali do sada da smo veoma aktivni i u fazi napada – počeo je Eraković.

Momak koji je od ovog leta, posle odličnih partija u filijali crveno-belih, prebačen u tim Dejana Stankovića ne krije zadovoljstvo zbog prilike koja mu se ukazala.

– Otkako sam letos i definitivno u prvom timu Crvene zvezde svaki trening, svaki meč doživaljavam kao ostvarenje sna. Svakom detetu koje je dugo u klubu velika želja je da zaigra u prvom timu, a meni se to upravo i ostvarilo. Mnogo mi znače pohvale zbog dobrih igara, ali i kritike jer samo tako mogu da postajem bolji. Zadovoljstvo je nositi crveno-beli dres na svakom meču, a drago mi je i što dobijam priliku i u Ligi Evrope.

Crvena zvezda je upisala 13. prvenstvenu pobedu protiv Vojvodine proteklog vikenda, a tim Dejana Stankovića sada očekuje novi izazov u drugom po redu takmičenju u Evropi.

– Veoma tešku i važnu pobedu za nas izvojevali smo u nedelju u Novom Sadu. Vojvodina je jedna odnajboljih ekipa u Superligi i sigurno je da smo, na neki način generalnu probu pred Gent uspešno završili. Sada se okrećemo sledećem izazovu, a to je belgijska ekipa. Upoznati smo sa svim njihovim osobinama, ali verujemo u sebe i u pozitivan rezultat. Mislim da možemo doći i do treće vezane pobede, jer smo do sada pokazali da možemo mnogo – podvukao je Strahinja Eraković.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter