0
Evrokupovi

SOCCER TIKET DANA: Ovog utorka ‘gađamo’ Ligu šampiona, ima mnogo zanimljivih mečeva, a mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 24.11.20 u 13:04

Danas nas očekuju utakmice 4. kola grupne faze u Ligi šampiona, a mi smo vam sa našim betting parnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana!

Krasnodar – Sevilja

Krasnodar će rukama i nogama probati da uhvati poslednji voz nekog nadanja za eliminacionu rundu Lige šampiona. Ima zanimljive igrače, ali moraju da daju maksimum. Lopetegi je odmorio Gudelja, ljut je jer je najbolji srpski fudbaler u poslednje vreme odigrao skoro sva tri meča za reprezentaciju (270 minuta). Ima bolje igrače, a i remi ga ne bi koštao
mnogo.

Predlog: IXvX (1.87)

Ren – Čelsi

Ren nema igrački kadar za više frontova. I možda mu je pametnije da ako ovde ne zabeleži pobedu poslednji meč i odustane od Lige Evrope, koncentriše se na Ligu 1. Sam plasman u LŠ donosi više nego možda jedna ili još dve utakmice u Ligi Evrope. Čelsi se stabilizovao u odbrani dolaskom Mendija. Izvesno je da će proći u narednu rundu.

Predlog: G2-3 (2.05)

Dinamo Kijev – Barselona

Barselona bolje igra u Ligi šampiona nego u domaćem prvenstvu. Ovde imaju maksimalan broj bodova, dok u La ligi ozbiljno štuca. Sve se svelo na to da li se Leu Mesiju igra ili ne, a sve češći slučaj je da mu se ne igra. Sada i izostaje. Nismo baš uvereni ni da će ostali zapinjati u hladnoj Ukrajini. Umtiti, Pike, Arauho, Roberto, Buskets, Fati – previše povređenih je u četi Ronalda Kumana.

Predlog: G2-3 (2.10)

Lacio – Zenit

Rimljane je Felipe Kaisedo spasio u Rusiji (1:1), a i u prvenstvu je često umeo da ih izvuče u situacijama kada su bili na konopcima. Mnogo je što bolesnih, što povređenih kod domaćina: Proto, Luis Felipe, Sergej i Eskalante, što će se odraziti na igru. Artjom Dzjuba je odmorio od reprezentativnih obaveza zbog skandala sa privatnim snimkom, pa je
sigurno naoštren da na Apeninima postigne gol.

Predlog: II2+ (1.95)

Borusija Dortmund – Briž

Ovo je prilično ujednačena grupa. Lider je nemački klub sa šest bodova, što je samo jedan, odnosno, dva više od prvih pratilaca (Lacija i Briža). Ovde se ne smeju izmotavati, već sigurnom pobedom bi trebalo da Belgijance udalje od snova za nokaut fazu. Municije ima kod domaćina dovoljno za to. Gostima su što povređeni, što bolesni: Mitrović, Sobol i Rika, a usput je i najbolji igrač odbio da dođe jer nije dobio mesto koje zbog sujeverja uvek ima u klupskom autobusu?!

Predlog: 1-1&3+ (2.45)

PSŽ – Lajpcig

Porazi od Lajpciga i Monaka ne oslikavaju stvarno stanje kvaliteta Pari Sen Žermena. Imao je Tomas Tuhel mnogo povređenih i bolesnih i neko će platiti za to cenu kada se oporave. Možda upravo u ovoj reprizi prošlosezonskog polufinala Lajpcig bude žrtva. Nemci nisu bili ubedljivi, ali ni uverljivi na gostovanju Ajntrahtu za vikend. Klosterman, Halstenberg, Laimer, Hartman i Hvang su povređeni.

Predlog: Ki1 (1.67)

UKUPNA KVOTA 64.23 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter