4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAKON VIDIĆEVOG DEMANTA, USLEDIO JE EKSPRESAN ODGOVOR TERZIĆA: ‘Ne govori istinu, neka se seti našeg razgovora ispred zgrade’

Objavljeno: 24.11.20 u 15:19

Fudbalska javnost u Srbiji digla se na noge nakon otvorenog pisma Nemanje Vidića u kojem je uputio niz kritika na račun rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije.

Mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta prokomentarisale su ovo pismo nekadašnjeg asa Crvene zvezde.

U juranjem gostovanju na ‘TV Prva’ generalni direktor Crvene zvezde istakao je da Vidić želi da postane selektor, a više o tome pročitajte OVDE.

Ubrzo nakon toga usledio je demant od strane proslavljenog štopera rekavši da sa Terzićem nema nikakvu vrstu komunikacije.

Povodom toga, Terzić je izdao saoptenje koje vam prenosimo u celosti:

Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao što su Dejan Stanković i on. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu. Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde.

Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim.

S obzirom na to da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar.

0
0

4 Komentara

  1. cisti primeri zvezdasa,lazi ,pljuvanja,samodopadnost, arogancija,,osionost, a mozda je ovo samo los skec kao sukob terzica i kokeze onomad ,a sad ga brani naravno zna se zbog cega,cuj statut, a gde je statut bio kad ste sabotazama reprezentacije srbije rusili karadzica?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter