0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DA LI PARTIZAN SPREMA OSVETU METALCU?: Stanojević pred Kup ima ‘lepe muke’ – poznato Sumino zdravstveno stanje!

Objavljeno: 24.11.20 u 14:51

U sredu od 16 časova fudbaleri Partizana sastaće se sa ekipom Metalca u osmini finala Kupa Srbije.

Pred ovaj meč na pitanja novinara odgovarao je trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

– Znamo šta za nas znači trofej tako da u meč ulazimo maksimalno spremni i koncentrisani – poručio je na početku konferencije trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Partizan je početkom oktobra odigrao nerešeno 1:1 u prvenstvu u Gornjem Milanovcu, a novinare je zanimalo da li crno-beli spremaju ‘osvetu’.

Opasnost jedino vidim što je utakmica eliminacionog karaktera, jedna utakmica na njihovom terenu. Mi imamo veliki pritisak da moramo da prođemo, a oni igraju rasterećeno. Što se tiče sportske osvete, prošla utakmica je bila korektna, to su naši veliki prijatelji, nemamo tu vrstu razmišljanja, imamo takmičenje i cilj koji želimo da osvojimo – naveo je on.

Mnoge navijače Partizana zanima da li će se Sejduba Suma naći na terenu u ovoj utakmici.

– Taktiku ne bih otkrivalo, ali on je spreman. Videćemo u kojoj meri jer ipak nije trenirao mesec dana. Da li će početi ili ući kasnije još nismo definisali.

Kakvo je zdravstveno stanje ekipe?

– Zdravstveno stanje je odlično sada. Imamo samo problem sa Bajbekom koji još nije potpuno spreman i imamo Markovića koji je osetio bol u mišiću kada je ušao u igru protiv Proletera. Ostali su svi spremni i zdravi. Što se tiče Bajbeka očekujemo da će se oporaviti do sledećeg vikenda, ostaje pitanje koliko će biti spreman jer ipak nije trenirao, ali medicinski tim sve radi i očekujemo brži njegov povratak nego što je bilo predviđeno.

PROČITAJTE JOŠ: KURTOA, OBLAK I TER ŠTEGEN SU IZA NJEGA: Dmitrović je jedan od najatraktivnijih golmana u Primeri!

Na pitanje ko će braniti u Gornjem Milanovcu, Stanojević je rekao da ima ‘lepe muke’.

– To su lepe muke. Hajde da pokušamo da definišemo jer je stvarno specifična situacija sa golmanima, rotiramo ih kao da su napadači. Prva stvar, definitivno je Stojke broj jedan i tu nema priče. Za Stevanovića je bio dogovor da on brani sve Kup utakmice jer je zaslužio svojim odbranama i ponašanjem na treningu i on će ići do kraja u Kupu. Moram da pomenem da nas je on, i mene lično, zadužio utakmicom u Subotici, ja to strašno cenim i pamtim. Imamo i Popovića koji je sigurno budućnost a i sadašnjost Partizana. Imamo mogućnost da kombinujemo i zadovoljan sam. Fudbal je sadašnjost i ko se bude u datom trenutku najbolje pokazao i osećao biće na golu.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter