9
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

‘GROBARI’ UPALI U LEGLO ‘DELIJA’: Uništeni svi grafiti i murali, policija reagovala i blokirala još 200 huligana! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.20 u 14:53

Iako na utakmicama u Srbiji već nekoliko meseci, zbog pandemije korona virusa, nije dozvoljeno prisustvo navijača, na ulicama vlada pravi rat među najvatrenijim rivalima, pristalicama Crvene zvezde i Partizana.

Kotež je godinama obojen u crveno-bele boje, a navijači Zvezde su se potrudili i da naprave neka prava mala umetnička dela u vidu murala posvećenih svom klubu.

Redakciju portala ‘Telegraf‘, obavestili su građani koji su želeli da ostanu anonimni, koji navode da je oko 20 automobila sa navijačima Partizana koji su unštavali grafite ‘Delija’ u Kotežu.

Među precrtanim muralima je i onaj kojim su se navijači Zvezde dičili, gde je preko čitavog zida iscrtana Marakana, ali i onaj posvećen Marku Ivkoviću Jagodi, navijači Zvezde koji je pre tačno 5 godina ubijen u Istanbulu od strane navijača Galatasaraja ispred hale Abdi Ipekči.

Informaciju dopunjuje i vest portala „Lobi-info.rs“ o dešavanjima na Levoj obali Beograda, gde se navodi da je u nedelju grupa navijača Partizana iscrtavala grafite na pojedinim zgradama u ovom naselju. Mnogi sugrađani su prijavili slučaj policiji, koja je morala da zove pojačanje zbog velikog broja navijača.

Navodi se da je u međuvremenu još oko 200 navijača sprečeno da uđu u Kotež, nedeleko od benzinske pumpe na Zrenjaninskom putu. Sva lica su legitimisana i napisane su im prijave, a navodno je većina bila sa leve obale Dunava, iz Padinske Skele, Borče, Krnjače i Koteža.

0
1

9 Komentara

  1. Van svake pameti je uništavati murale i bilo šta što ne vređa bilo koga. Nažalost, nije ovo prvi slučaj. Isto su radili i zvezdini navijači, uništen mural Duška Radovića itd. Lepo neko reče u komentaru. Ovo nisu navijači nego banditi i kriminalci. Ima ih nažalost na obe strane.

    0
    1
    Odgovori
  2. Partizan izbaciti iz Beograda i Srbije to leglo Tudjmanovi crno kosuljasa unistice srpski sport jadni su kada gube i bespomocni vidi se cija su druzina svacija samo ne srpska…

    0
    1
    Odgovori
    • To nisu navijači PARTIZANA nego produkt velikog navijača zvezdane tvog predsednika AV, proteraj sebe i tebi slične iz Srbije

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter