0
Evropske lige

SOCCER TIKET DANA: Poprilično ‘bogata’ ponuda ove nedelje, a mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 22.11.20 u 11:06

Danas su na repertoaru utakmice nekih od najboljih evropskih liga, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana.

13.00 Rendžers – Aberdin

Rendžers je u naletu, kako u domaćim okvirima, tako i u Ligi Evrope. U redu, ispuštena je prednost od 1:3 u Lisabonu, ali već posle tri dana je demonstrirana sila protiv Hamiltona u trijumfu od 8:0. Tim Stivena Džerarda nije primio gol u škotskoj Premijer ligi od septembra i meča protiv Madervela, ali i tada su slavili rezultatom 5:1, a u pitanju je bio autogol u poslednjim minutima susreta. Teško je reći da bi Aberdin, bez obzira što je trećeplasiran, mogao do većeg iznenađenja.

Predlog: 1&3+ (2.00)

15.00 Monpelje – Strazbur

Mnogo stvari vodu tera na domaću vodenicu, pa nećemo razmišljati o iznenađenju. Ne kažemo da pobedu Strazbura ili remi treba isključiti, već da u ovom momentu ne deluju realno, posebno što se ova utakmica igra na Mosonu i što je Monpelje vezao dve pobede bez primljenog gola. Gosti su u zoni ispadanja sa učinkom 2-0-8. Svaku treću utakmicu odigraju dobro. Hilton i Le Talek odrađuju suspenziju, Omlin je povređen, a Ristić se oporavio. Sadi, Motiba, Sels i Aholou su Kuencova muka.

Predlog: Ki1 (2.25)

15.00 Sampdorija – Bolonja

Sansone i Mbaje su upitni kod gosta, skoro sigurno neće biti Olsena, Santandera, Medela, Dijksa i Piolija. Opet će Mihajlović morati da improvizuje, a to retko kada Bolonji donese dobar rezultat. I Ranijeri ima probleme. Njemu će zbog suspenzije faliti Toneli i Auđelo, a Ramirez i Gabijadini zbog povrede. Sampdorija na terenu deluje bolje i uvek se mogu osloniti na Kvaljarelu. Kod gosta je situacija u napadu slaba i oni moraju karte baciti na čuvanje gola.

Predlog: I<II (1.97)

16.15 Kadiz – Real Sosijedad

Kadiz je očekivano počeo da ostvaruje šarenolike rezultate jer nije bilo logično da je non-stop na pobedničkom kursu. Veoma su nezgodni, a to potvrđuje podatak da su sa osam postignutih golova osvojili čak 14 bodova! Sosijedad želi da nastavi strašnu seriju pobeda i učvrsti se na vrhu. Maksimalno koriste period kada ostali klubovi klecaju i trude se da osvoje što više bodova.

Predlog: X2&3+ (3.05)

17.00 Rid – Rapid

Povratnik u elitu na severu Austrije dočekuje nekada trofejni Rapid. Rid, poput Volfzbergera, još nema remi. Tim je skromnih mogućnosti i jedini cilj je opstanak. „Žule” Stojković i saigrači ići će na pobedu kako bi ostali u trci za Salcburgom. Najbolji strelac je Kara i u kombinaciji sa Grkom Funtasom, Ricmajerom, Ljubičićem, Grahovec i Kitagavom trebalo bi da reše sve dileme na ovom gostovanju.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.85)

17.30 Lids – Arsenal

Iskreno, želimo da pobedi Lids. To nije nerealno, s obzirom da zvučni protivnici bude Bjelsine igrače, ali šta će sa igrom u odbrani na poslednje dve utakmice? Prvo im je Lester postigao četiri gola, a onda isto toliko i Kristal Palas. Arteta ima moćan napad, ali samo na papiru. U praksi to izgleda potpuno drugačije. Odbrana i vezni red su mu i na papiru i u praksi nedovoljno kvalitetni za rezultate koji su planirani. Nadamo se otvorenoj utakmici i golovima.

Predlog: I1+&II2+ (2.55)

San Paolo 20.45 Napoli – Milan

Biće vatre kada Gatuzo dočeka „svoj” Milan na San Paolu. Obe ekipe imaju solidnu formu. Razlika je što Napoli ima dva poraza, a Milan još niko nije uspeo da savlada. Doduše, Pioli se okliznuo protiv Verone (2:2), a Gatuzo protiv Sasuola ovde (0:2), pa su grešku delimično ispravili pobedom u Bolonji. Jasno je da će pažnja domaćih defanzivaca biti usmerena na Ibrahimovića i mišljenja su da je 50 odsto posla završeno ako ga zaustave. Pioli je zaražen i najverovatnije propušta da vodi ekipu.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

UKUPNA KVOTA 248.72 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter