0
Evropske lige

SERIJA A: Veliki preokret Intera protiv Torina, Roma demolirala Parmu

Objavljeno: 22.11.20 u 17:33

Inter je ostvario veliku pobedu na Đuzepe Meaci u 8. kolu Serije A, a tim koji su porazili bio je Torino i to sa ubedljivih 4:2.

„Crno-plavi“ gubili 2:0, a potom napravili veliki preokret i savladali Torino.

Preko 60 minuta Inter je bio očajan, nadigran u duelu sa Torinom, gubio je i nije mogao da poveže igru. Golovima Zaze i Ansaldija, gosi nakon sat vremena igre stižu do lepe prednosti.

A onda – ludilo na ‘Đuzepe Meaci’, tipično za ‘crno-plave’.

Tim Antonija Kontea je morao da krene na sve ili ništa i proba kako zna i ume da u poslednjih pola časa sačuva živu glavu. Smanjio je Aleksis Sančes, izjednačio Romelu Lukaku, pa je u 67. minutu sve vraćeno na početak, a prednost Torina se istopila kao da nikada nije ni postojala.

Psihološka klackalica se sada okrenula na drugu stranu i grogirani Inter se izdigao, a Torino počeo da greši. „Granata“ nije imala kud, potom je i poklonila penal koji je iznudio Ašraf Hakimi. Kada je Lukaku sigurno šutirao sa bele tačke i doneo preokret u 84. postalo je jasno da će milanski tim doći do četvrtog trijumfa u sezoni. Belgijanac je u 90. bio i asistent kod pogotka Lautara Martineza, čime je postavljen konačni rezultat ove utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO NAVIJAČI NA ZAKLJUČANIM SUPERLIGAŠKIM TRIBINAMA: Potpuno neočeivano vođa pristalica turskog kluba gledao utakmicu u Beogradu! (FOTO)

Roma je protiv Parme nastupila maltene bez pola ekipe, ali to joj nije smetalo da dođe do pobede i razliku od Intera dominantnom igrom upiše tri boda.

Slavila je Vučica sa 3:0, a svega 40 minuta bilo joj je potrebno da postavi konačan ishod duela – goleadu je otvorio Borha Majoral, a onda se do poluvremena dva puta upisao Henrih Mihtarjan. Jermenski reprezentativac je mrežu pogodio u 32, pa osam minuta kasnije.

Prvo mesto je preuzeo Sasuolo, nakon što je bio bolji od Verone – 2:0. Golove su postigli Žeremi Boga i Domeniko Berardi, pa je Sasuolo lider makar do večerašnje utakmice Napolija i Milana. Filip Đuričić, koji se oporavio od korona virusa odigrao je 73. minuta u dresu Sasuola, dok za Veronu nije igrao Darko Lazović, koji je pozitivan na pomenuti virus.

SERIJA A, 8. kolo – REZULTATI:

Subota

Krotone – Lacio 0:2 (0:1)
(Imobile 21, Korea 58)

Specija – Atalanta 0:0

Juventus – Kaljari 2:0 (2:0)
(Ronaldo 38, 42)

Nedelja

Fiorentina – Benevento 0:1 (0:0)
(Improta 52)

Inter – Torino 4:2 (0:1)
(Sančes 64, Lukaku 67,84p, Martines 90 – Zaza 45+2, Ansaldi 62p)

Roma – Parma 3:0 (3:0)
(Majoral 28, Mihtarjan 32, 40)

Verona – Sasuolo 0:2 (0:1)
(Boga 42, Berardi 75)

Sampdorija – Bolonja 1:2 (1:1)
(Torsbi 7 – Regini 44ag, Orsolini 52)

18.00 Udineze – Đenoa
20.45 Napoli – Milan

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter