0
Domaći fudbal

FOTO: Facebook/fknovipazar.zvanicna

PONOVO NAVIJAČI NA ZAKLJUČANIM SUPERLIGAŠKIM TRIBINAMA: Potpuno neočekivano vođa pristalica turskog kluba gledao utakmicu u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 22.11.20 u 16:17

Navijačima u Srbiji nije omogućeno da zbog prevencije i virusa koji i dalje hara sportske događaje prate s tribina stadiona.

Prisustvo je dozvoljeno samo ekipama, zvaničnim licima, tehničkom osoblju, te predstavnicima klubova i gostima koje oni pozovu, a među njima viđen je jedan ‘zanimljiv’.

Utakmicu ovog kola Superlige između Voždovca i Novog Pazara sa tribina stadiona u Zaplanjskoj ulici pratio je vođa navijača Fenerbahčea.

Kako je objašnjeno on je bio gost kluba iz grada na Jošanici, a nakon utakmica fotografisao se sa igračima.

– Vođa navijača našeg bratskog kluba Fenerbahčea Cem Golbasi prisustvovao je u Beogradu utakmici Novog Pazara protiv domaćina Voždovca i ujedno pružio podršku našim igračima. Poznat je bratski odnos navijačkih grupa našeg kluba i navijača iz Istanbula, pa nas ne čudi ova iznenadna poseta naših prijatelja iz Fenerbahčea. Odnos koji traje već nekoliko godina, izgrađen je pre svega na temeljima brojnih međusobnih poseta i gostovanja navijača oba kluba, saopštio je Fudbalski klub Novi Pazar.

Novi Pazar se ove sezone vratio u elitu i trenutno se nalazi na ivici opasne zone, sa 16 bodova posle 15 odigranih utakmica.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: Facebook/fknovipazar.zvanicna

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter