0
Domaći fudbal

‘MOŽDA U JANUARU DOĐEM U ZVEZDU’: Bivši igrač Lacija otkrio zbog čega je propao njegov transfer u Zvezdu, pa zagolicao maštu Delija!

Objavljeno: 22.11.20 u 11:55

U toku letnjeg prelaznog roka, više puta se pominjalo ime Ogenji Onazi.

On je bio velika želja Dejana Stankovića, koji je imao viziju da na sredini terena upravo njega spoji sa Sekuom Sanogom.

Do realizacije transfera nije došlo, a nigerijski fudbaler karijeru je nastavio u danskom Senderjiskeu. On još uvek nije preboleo to što sa srpskim šampionom nije uspeo da se dogovori.

Zvezda je stupila u kontakt sa mojim menadžerom, imali smo usmeni dogovor i želeo sam da dođem, ali je klub bio u problemu sa novcem. Rekli smo im da to nije presudno i da možemo da rešimo, međutim, nisu ponudili ugovor. Čekao sam ih, a onda morao da se okrenem drugom klubu jer mi je bilo važno da počnem da igram kako bih se vratio u formu – izjavio je Onazi u razgovoru za portal ’24sedam’, i potom dodaje:

Moguće je da u januaru ponovo razgovaramo i dođem u Zvezdu. Videćemo – najavljuje Onazi.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE JOŠ JEDAN BIVŠI SELEKTOR: Drulović tvrdi samouvereno – ‘Da sam ja ostao, plasirali bismo se na EURO!’

Onazi ima veliku želju da ga trenira Dejan Stanković.

– Kao malog, dok je Stanković igrao za Inter, saigrači su me zvali po njemu jer sam bio ista pozicija i trudio sam se da ga kopiram. Bio sam oduševljen kada sam čuo da je on trener Crvene zvezde. Nažalost, nisam imao priliku da razgovaramo, ali šta da se radi. Možda će i to da se dogodi – objasnio je Onazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter