0
Evropske lige

IBRAHIMOVIĆ NASTAVIO DA ‘CEPA’ MREŽE: Milan slavio na stadionu ‘San Paolo’!

Objavljeno: 22.11.20 u 23:15

Legendarni napadač je postigao dva gola!

U okviru 8. kola Serije A, Napoli je dočekao ekipu Milana. Gosti su ponovo zablistali i sada su prvoplasirana ekipa na tabeli.

U 20. minutu meča, nakon asistencije fenomenalnog Tea Ernandeza, Zlatan Ibrahimović je postigao pogodak i doneo prednost Milanu. Do kraja prvog dela igre, rezultat se nije menjao.

Gosti su duplirali prednost u 54. minutu. Popularni ‘Ibra’ je ponovo zatresao mrežu Aleksa Mereta. U ulozi asistentna našao se reprezentativac Hrvatske Ante RebićZlatan je postigao još jedan gol, ali je poništen zbog ofsajda.

PROČITAJTE JOŠ: DAVID SILVA I EKIPA SE NE ŠALE: Još jedna pobeda i prvo mesto u Španiji!

Napoli je smanjio prednost gostiju u 63.  minutu. Dris Mertens je savladao Donarumu. Bakajoko je ‘zaradio’ drugi žuti karton i domaćin je na terenu ostao sa igračem manje. 

Konačan rezultat postavio je Jens Hauge golom u 95. minutu. 

Napoli – Milan 1:3

Najveći problem za Milan jeste povreda Zlatana Ibrahimovića zbog koje je napustio igru u 79. minutu. Nadamo se da će se Zlatan brzo oporaviti.

Ibra je postigao 10 golova u Seriji A ove sezone.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter