0
Domaći fudbal

TSC IZGUBIO U KRUŠEVCU: Podela bodova na ‘Krovu’!

Objavljeno: 21.11.20 u 18:50

Odigrane su još dve utakmice Superlige Srbije!

15. kolo nacionalnog šampionata Srbije, donelo nam je veoma zanimljive mečeve. 

Napredak je napravio veliko iznenađenje u Kruševcu! Domaćin je savladao favorizovanu ekipu TSC-a iz Bačke Topole. Meč se završio rezultatom 2:1 u korist ekipe koju sa klupe predvodi trener Goran Stevanović.

U 10. minutu utakmice, Alen Melunović je doneo prednost domaćinu. TSC je izjednačio u 31. minutu kada je pogodak postigao vezista Vasilije Đurić.

Napredak se brzo konsolidovao i samo minut kasnije ponovo postigao gol! Novu prednost domaćinu doneo je Srđan Kocić. 

Gosti su napadali, ali se do kraja meča rezultat na semaforu nije promenio.  TSC trenutno zauzima 9. mesto, a Napredak je na 16. poziciji na tabeli najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: PLAVCI SU NA VRHU TABELE: Lampard i ekipa se ne šale!

Voždovac je na svom stadionu ugostio ekipu Novog Pazara. Domaćin je poveo na samom početku meča. Strelac gola u 8. minutu bio je mladi Ivan Milosavljević.

Gosti se nisu predavali do samog finiša meča. U 88. minutu je dosuđen jedanaesterac u korist Novog Pazara. Nikola Nedeljković je preuzeo odgovornost i postigao je pogodak sa bele tačke. Do kraja susreta, rezultat se nije menjao.

Voždovac je trenutno 7. na tabeli, a ekipa Novog Pazara se nalazi na 15. poziciji. 

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter