0
Evropske lige

FOTO: FSS

TRENER FULAMA: ‘Mitrović se vratio razočaran’

Objavljeno: 21.11.20 u 13:50

Aleksandar Mitrović nije lako podneo to što je promašio odlučujući penal protiv Škotske u meču u kom je Srbija ostala bez plasmana na EURO posle 20 godina.

Njegov trener u Fulamu Skot Parker preneo je u kakvom raspoloženju je dočekao srpskog napadača po povratku iz Beograda u London.

– Vratio se u klub razočaran, što je i normalno, jer se Srbije nije plasirala na Evropsko prvenstvo, a na sve to, on je bio taj igrač koji je promašio penal. Ipak, on je jaka osoba. Kada ste napadač, onda morate da imate u sebi tu crtu da se hvatate za loptu kada su penali. Tanka je linija između uspeha i neuspeha, ali je najbitnije kako se ljudi kasnije pomire sa tim – izjavio je Parker.

Fulam se u nedelju od 13 časova sastaje sa Evertonom na ‘Krejven kotidžu’.

Parker je istakao da, uprkos svemu, ima potpuno poverenje u Mitrovića.

Kod napadača se sve gleda kroz golove, a to može biti problem. Mislim da su njegove poslednje dve utakmice, gledajući kroz prizmu radne etike i svega što je činio za tim, bile izuzetne. Verujem da bi se i on saglasio sa tim, ali siguran sam da će uraditi sve da opet počne da postiže golove – rekao je Parker.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter