1
Fudbal

OVO SU SVI DUGO ČEKALI: Posle debakla fudbalera Srbije i Vidićevog pisma stav izneo i Slavoljub Muslin

Objavljeno: 21.11.20 u 23:09

Nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin oglasio se o aktuelnim dešavanjima u srpskom fudbalu i podržao svog nekadašnjeg fudbalera Nemanju Vidića.

Naime, nekadašnji reprezentativac i as Mančester junajteda oglasio se pismom u kom je kritikovao aktuelno rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije.

Muslin, koji je jedan od retkih selektora koji je smenjen nakon što se sa reprezentacijom Srbije kvalifikovao na Svetsko prvenstvo u Rusiji, kaže da ga nije iznenadila reakcija Vidića koji je konstatovao probleme koji postoje u srpskom fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠKOTSKI BRKA O KOM JE PRIČALA SRBIJA U CENTRU SKANDALA: Protivnički igrač ga dva puta uhvatio za ‘muškost’, nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji, rekao je Muslin za ‘Večernje novosti’, pa dodao:

Nemanju Vidića sam još 2001. godine trenirao u Zvezdi, pošto je bilo jasno da je u omladinskom pogonu dominantan igrač. Izuzetno ga cenim kao čoveka i kao fudbalera. Podatak da je poneo i kapitensku traku Mančester junajteda, a i da je izabran za najboljeg defanzivnog fudbalera svih vremena ovog slavnog kluba, dovoljno govori o njemu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

Proslavljeni trener Crvene zvezde napominje da je završio sa srpskim fudbalom.

– Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera. Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat, slikovit je Slavoljub Muslin.

Podsetimo, Muslin je reprezentaciju Srbije preuzeo u maju 2016. godine i tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji beležio je dobre rezultate i odve selekciju na smotru najboljih svetskih selekcija. Međutim, njemu je mandat okončan krajem maja 2017. godine, na iznenađenje mnogih.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter