2
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

NAPADAČ ZVEZDE PRED IZLAZNIM VRATIMA: Jedan od miljenika ‘Delija’ napušta crveno-bele!

Objavljeno: 21.11.20 u 13:20

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov mogao bi da napusti klub.

Momak iz Begeča je, što zbog forme Dijega Falćinelija, što zbog povreda u drugom planu kod Dejana Stankovića i već neko vreme se čini da je rastanak neminovan.

Do odlaska sa ‘Marakane ‘bi moglo da dođe početkom 2021. godine jer je navodno Minesota zainteresovana za usluge Zvezdinog visokog špica, piše ‘Maxbetsport’.

Jedan od miljenika navijača Crvene zvezde bi se tako našao u MLS ligi, u kojoj je do skoro bio i Aleksandar Katai, nekadašnji igrač Čikaga i Los Anđeles Galaksija, a sada igrač crveno-belih.

Tamo se planira da nova sezona krene u martu, a Pavkov bi do tada već prošao period prilagođavanja. Pored interesovanja iz MLS lige, pomenuti izvor tvrdi da se za Pavkova interesuju i kineski drugoligaši.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Milo mi je ako Pavkov postigne dobar transfer, jer nema šanse da će dobiti priliku da igra u Zvezdi i pored njegovih neospornih zasluga za neke rezultate Zvezde! Pavkov jednostavno nije u milosti dva alfa-skauting menadžera Terzića i Mrkele! Oni više imaju nos i tanani osećaj da pronađu klasu u afričkim “kapitalcima”. Zato su do sada, u svom mandatu, doveli nekoliko desetina zglobnih autobusa afričkih “kapitalaca”, ali eto nisu imali sreće da ih nikome prodaju! Tako će i sada proći sa sadašnjim afričkim “kašitalcima” Benom, Boaćijem, Kangom i Sanogom, koje niko iz sveta ne traži jer nemaju blage veze sa savremenim fudbalom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pavkov je naš faktor „I K S“ kakva bre druga kineska… Sram vas bilo ima još da trpa neki bogat klub još jedan skalp će pasti pravda za našeg Milana!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter