0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

SADA JE I ZVANIČNO: Superliga odložila utakmicu u Beogradu, razlog i sami možete da pretpostavite!

Objavljeno: 20.11.20 u 14:43

Korona nastavlja da pravi probleme u srpskom fudbalu.

Pred nama je 15. kolo Superlige Srbije, a na repertoaru su vrlo zanimljive utakmice. Nažalost, neke nećemo biti u prilici da gledamo.

PROČITAJTE JOŠ: AJMO ZAJEDNO NA POLIGRAF, PA DA VIDIMO KO JE PRODAO UTAKMICE: Haos u Vranju ne prestaje, golman uzvratio žestok udarac!

Razlog je kao što možete da pretpostavite, korona virus. Danas je i zvanično došlo do odlaganja meča između Rada i Metalca, koji je sutra trebalo da se odigra na Banjici.

– Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između FK Rad i FK Metalac odložen je zbog bolesti većeg broja igrača domaćeg tima.

Na osnovu zahteva FK Rad za odlaganje utakmice 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije, koja je trebalo da bude odigrana u subotu 21. novembra 2020. godine između FK Rad i FK Metalac, Medicinska komisija FSS donela je odluku o odlaganju utakmice zbog bolesti većeg broja igrača FK Rad.

Planirano je da odloženi meč bude odigran u sredu 02. decembra 2020. godine, a vreme početka susreta biće naknadno saopšteno – navodi se u saopštenju Superlige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter