0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ONI SU HIT PRVENSTVA: Aleksandar Stanojević saopštio lepe vesti pred meč sa Proleterom – konačno se vraćaju u tim! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.20 u 16:46

Nakon reprezentativne pauze, fudbaleri Partizana će sutra u 16 časova na svom stadionu dočekati ekipu Proletera u okviru 15. kola Superlige Srbije.

Na sportskom centru ‘Teleoptik’ održana je konferencija pred ovaj duel, a medijima se obratio šef stručnog štaba crno-belih, Aleksandar Stanojević.

On je na početku svog izlaganja pohvalio protivničku ekipu.

To je ekipa samo tri boda iza nas. Oni su hit prvenstva, biće neizvesna utakmica, ali igramo na našem terenu, nadamo se pobedi. Ako damo dva gola, nadam se da je dovoljo za pobedu. Vrlo su disciplinovani, trebaće nam dosta strpljenja svih 90 minuta, treba pobediti.

Ekipa Partizana se još uvek okuplja, vraćaju se reprezentativci sa različitih strana sveta.

– Danas tek dolaze Holender, Natho, Banjaka nisam ni video, sačekaćemo trening, videćemo u kakvom su stanju – objašnjava Stanojević.

A onda, dve odlične vesti za crno-bele – Sejduba Suma i Miloš Jojić su se oporavili od povreda i sutra će igrati protiv Proletera.

– Bajbek je počeo lagano da trenira, a Suma i Jojić su u konkurenciji za tim. Asano je imao malu povredu na utakmici, videćemo još danas za ovu trojicu reprezentativaca, ali gledajući utakmice mislim da su u redu – istakao je trener crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: AJMO ZAJEDNO NA POLIGRAF, PA DA VIDIMO KO JE PRODAO UTAKMICE: Haos u Vranju ne prestaje, golman uzvratio žestok udarac!

Na pitanje novinara, istakao je da nikada svojim igračima nije branio da se odazivaju pozivima svojih nacionalnih timova, bez obzira da li su domaći ili stranci. Pritom se osvrnuo i na poraz reprezentacije Srbije od Škotske u borbi za plasman na EP.

Kako svima, tako je i nama, ja sam srećan da imamo reprezentativce. Drago mi je i zbog Saše Zdjelara da je učestvovao u lepoj utakmici. Svima je teško pao poraz reprezentacije, svima nam znači afirmacija srpskog fudbala i loša je situacija zbog toga. Sa moje strane kao trenera igrači uvek imaju podršku da igraju za reprezentaciju, ali zdravlje igrača je ipak najvažnije – dodao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter