5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA MARAKANU POJAČANJA STIŽU KAO NA TRACI: Dok se navijači nadaju Dragoviću, Zvezda dovela dvojicu reprezentativaca Nigerije!

Objavljeno: 20.11.20 u 09:48

Srpski šampion dogovorio je dolazak dvojice talentovanih igrača.

Pre nekoliko dana najavljena je transfer bomba u vidu dolaska Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu, ali dok austrijski defanzivac ne stigne u Beograd, srpski šampion dogovorio je dolazak dvojice mladih igrača, saznaje „Mozzart sport„.

Radi se o Nigerijcima rođenim 2002. godine Alfredu Olatomiju i Davidu Akpanu, koji će imati priliku da kroz igre u omladinskom timu ili Grafičaru nametnu stručnom štabu prvog tima.

Internet ne obiluje informacijama o ovim igračima, ali se može pronaći da je igrač veznog reda Olatami odigrao za kadetsku reprezentaciju dva zvanična meča i postigao gol. On igra na poziciji „desetke“, sa druge strane David Akpan je nešto defanzivniji.

Prema dogovoru Olatomi i Akpan će u Beograd doputovati u januaru i odmah se staviti na raspolaganje trenerima u Grafičaru ili omladinskoj školi.

(VIDEO:YouTube/YOUTH2PRO PRODUCTIONS)

Podsetimo, Crvena zvezda je nedavno dovela još jednog igrača sa egzotične destinacije. Ugovor sa filijalom Grafičarom potpisao je ofanzivac sa Jamajke Norman Kembel. Momak rođen 1999. godine nedavno je dobio poziv za A selekciju Jamajke. Sve ovo je možda i posledica dobrog iskustva sa Kenijcem Ričardom Odadom, koji bi uskoro mogao da se stavi na raspolaganje Dejanu Stankoviću.

srpski šampion se na ovaj korak najverovatnije odlučio poučen dobrim iskustvom sa Kenijcem Ričardom Odadom, koji bi uskoro mogao da bude iz Grafičara prekomandovan u prvi tim. Takođe, nedavno je u ovaj klub stigao i ofanzivac sa Jamajke Norman Kembel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

5 Komentara

  1. e moj bojane, verovatno si mlad i verujes u MANIPULACIJE,LAZI i PREVARE … ako imas priblizno moje godine da se secas kako se gradila zvezdina RUPA ( reketom-prisilom svih firmi iz Srbiju ) i kako je LAVOR postao partizanov ( razlika je samo sto je cela YUGA zalegla za LAVOR)… ALI … posto pominjes franjevce, sve je jasno … zbog tvoje srece nastavi tako.

    0
    0
    Odgovori
  2. Rupa al je nasa nije nam drzava poklonila vojni stadion, kad su Franjevci bili prvi nista im nije smetalo sad pa bice opet prvi za jedno trideset godina…….mozda

    0
    0
    Odgovori
    • Ko vam ga je poklonio? Od čijih para je napravljen? Na prevaru ( kao i sve što se radilo do danas), pod krcunovim izgovorom titu da se pravi sajam poljoprivrednih mašina, iskopaše rupu od 1959-1963. Od para naroda jJugoslavije i kredita države. Sve isto kao i danas. Ne zaboravite da ste igrali na stadionu JNA do 1963. godine…

      0
      0
      Odgovori
  3. kakva crna „marakana“… ??? RUPA … kad se vidi ko je u i oko RUPE … sta i kako od sporta,-fudbala, kosarke, vaterpola NAPRAVISE … tesko je taj stadion nazivati po casnim sportskim imenom “ RAJKO MITIC „. srpska sportska istorija ce upisati-zapisati sve, sva desavanja … sta se sportskoj naciji desilo … u svim sportovima … pod vladavinom sadasnjih ljudi u i oko zvezde sa ubacenim TROJANACIMA u partizan … nema te trake i trakice koja ce ulepsati, opravdati BRUKU I SRAMOTU koju ova generacija nazovi sportskih radnika i vecinu sportista (cast izuzecima, kojih je za sada malo) OD RUPE PREKO LAVORA DO ZADNJE ORANICE-NJIVE … DVORANA-HALA … koju-je nazvaste sportskim terenom do te mere OKALJASE i DOVEDOSE DO NAJNIZEG MOGUCEG NIVOA … UZ ULOZENE OGROMNE PARE … PARE OPLJACKANE (kroz razne vidove …) OD NARODA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter