0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

ŽESTOKE GLOBE ZA VAZURU I TONČEVA: Novčane kazne za čelnike Partizana i Radničkog, a ukoliko ponove prestup čekaju ih oštrije sankcije!

Objavljeno: 19.11.20 u 18:55

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije oštro je kaznila direktora Partizana Miloša Vazuru zbog izjave posle derbija da je na poluvremenu ‘sudija dobio poziv koji se ne odbija’.

Čelnik crno-belih nije izneo dokaze za tu tvrdnju i dobio je kaznu – 200.000 dinara i tri meseca van fudbala, uslovno na godinu dana!

Ranije su izrečene ostale kazne za oba kluba zbog ponašanja u derbiju.

PROČITAJTE JOŠ: PANTELIĆ ODGOVORIO VIDIĆU: ‘Nemanja, zašto sada nož u leđa? Nismo to od tebe očekivali’

To znači da ako u narednih godinu dana Vazura ponovo prekrši disciplinski pravilnik na sličan način, biće mu zabranjeno da se bavi fudbalom na tri meseca.

Kažnjen je i predsednik niškog Radničkog Ivica Tončev, koji je protiv Javora u Ivanjici vređao sudiju, delegata i fudbalsku organizaciju. On će morati da plati 300.000 dinara, a suspendovan je na četiri meseca, uslovno na 15 meseci.

Disciplinci FSS zatražili su od Zvezde da se izjasni povodom incidenta na kup utakmici protiv Zlatibora, kada je jedan navijač ušao na teren, sedeo na klupi za rezerve, posle čega je na stadion ušla grupa navijača i upalila baklju, iako je meč bio zatvoren za publiku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter