0
Evropske lige
Nikola Milenkovic

FOTO: Twitter/printscreen

VELIKANI ŽELE NIKOLU MILENKOVIĆA Italijanski gigant poslao zvaničnu ponudu, engleski klub ‘bacio’ oko na Srbina!

Objavljeno: 19.11.20 u 17:45

Srpski štoper Nikola Milenković odličnim nastupima, kako u dresu Fiorentine, tako i u reprezentaciji Srbije, konstatno je želja velikih klubova.

Posebno u Italiji, gde ga od ranije prati Inter, a prema pisanju portala ‘Tuttomercatoweb’ zvaničnu ponudu je poslao njegov najveći rival Milan.

Naime, ‘rosoneri’ su ponudili pozajmicu u vrednosti od 10.000.000 evra, uz opciju otkupa celog ugovora za 30.000.000 evra.

Fiorentina jeste tražila 40.000.000 evra za Milenkovića, ali odjednom, a ne kroz pozajmicu, pa na ‘Artemio Frankiju’ razmišljaju da li će imati druge opcije u januaru.

Ta druga opcija, mogao bi da bude Totenhem, pošto je Žoze Murinjo takođe ‘bacio’ oko na srpskog reprezentativca.

Engleski ‘hospurhg.com’ piše da je Milenković odličan u vazdušnim duelima, što smatraju, biće ključno za Murinjovu odbranu, kao i da je dobar u čitanju igre i pokrivanju terena.

Iako je doveo Džoa Rodona, Totenhem je često morao da ubacuje Bena Dejvisa. Kako Aldervajreld ulazi u pozne godine, Tanganga je često povređen, Sparsima je potrebno više opcija. Pričalo se o Antoniju Rudigeru i Milanu Škrinijaru, ali sada Milenković privlači veliku pažnju. Viši je od Rudigera i Škrinijara sa 1,95 cectimetara, ali i mlađi od obojice“, piše engleski medij i dodaje:

Možda je najbolja stvar kod njega to što je jedna od njegovih glavnih snaga koncentracija i fokus, koji su ključni za defanzivce i nešto što Spursima treba najviše. Nikola poseduje pristojnu dugu loptu i u celini je solidan dodavač, sa 26 nastupa za Srbiju. Mlad je, velik, efikasan i još uvek nije precenjen –  ističu Englezi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter