0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Završili smo sa Ligom nacija, ali tu su ostali mečevi kombinovani sa košarkom!

Objavljeno: 19.11.20 u 09:48

U odnosu na prethodne dane, ovog četvrtka je nešto slabija ponuda, ali sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam izuzetno zanimljivu kombinaciju raznih utakmica. Danas je na repretoaru Evroliga, NFL kao i fudbalska liga u Čileu.

Četvrtak 18.00 Himki – Anadolu Efes

Pre samo dva dana Anadolu Efes je u Istanbulu doživeo, pa može se reći iznenađujući poraz od zahuktalog Bajerna koji predvodi Andrea Trinkijeri. Vasilije Micić je u tom susretu promašio šut za produžetak, a ovog puta ceo tim Efesa bi morao da pokaže znake buđenja i reakciju. Neko će morati da plati ceh. Pogotovo jer će na drugoj strani biti Himki, koji jeste dobio Zenit pre dva dana, ali u veoma napornom i krajnje iscrpljujućem susretu.

Predlog: H2 3.5 (1,85)

Četvrtak 20.30 Partizan – Huventud

Markus Pejdž je spržio mrežicu Uniksa, a može li to da ponovi protiv Huventuda? Šuter poput njega sigurno je sposoban za to, ali ipak će na drugoj strani biti lider grupe A Evrokupa. Iako su Španci izgubili od slabašnih Turaka, iako dolaze bez nekoliko nosilaca igre, ne smeju se potceniti i nije baš za očekivati da će iz Beograda otići sa dvocifrenim porazom. Zato nam granica za hendikep deluje vrlo primamljivo.

Predlog: H2 -10.5 (1,85)

Četvrtak 21.00 Huačipato – Deportivo I.

Fiks večeri, po nama, krije se u Čileu. Huačipato je bolje plasiran na tabeli od Deportiva, igra odlično na svom terenu i nije primio nijedan gol na svom CAP stadionu u poslednje tri utakmice Primere. Gosti iz Ikikea stižu sa saznanjem da nisu izgubili od ovog rivala od 2017. godine. Ali, tradicionalno domaćini slave u duelima ovih rivala i trenutna forma ukazuje da će se ta tradicija nastaviti.

Predlog: KI 1 (1,90)

Četvrtak 22.30 Kolo Kolo – Audaks Italijano

Kolo Kolo drži „fenjer” u čileanskom šampionatu, a razlog su, pre svega, loše igre na domaćem terenu. samo jednu pobedu su ostvarili u poslednjih pet utakmica (četiri poraza) i to u poslednjem kolu protiv Antofataste. Sada na Monumental stiže Audaks Italijano, tim koji igra dosta efikasno – prima, ali i postiže dosta golova. Ukupno ih je bilo 53 na 18 dosadašnjih utakmica u sezoni.

Predlog: GG (1,70)

Petak 02.20 Sijetl Sihouks – Arizona Kardinals

Ova dva divizijska rivala su u sedmom kolu odigrala fantastičan duel i za koji mnogi smatraju da je bio najuzbudljiviji u tekućoj sezoni. Trajao je skoro četiri sata i videli smo produžetak i ukupno 71 poen. Tada je slavila Arizona, uz pregršt fantastičnih poteza na obe strane. Granica za broj poena ovog puta je visoka, mada možda nije za očekivati da se Rasel Vilson i Kajler Marej raspucaju, jer se i jedni i drugi nalaze u „skraćenoj” nedelji i nisu imali vremena za odmor i saniranje povreda.

Predlog: |-| 57.5 (1,90)

UKUPNA KVOTA 21,00 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter