in , ,

SELEKTORE, DA LI ĆETE PODNETI OSTAVKU?: Ljubiša Tumbaković odgovorio na pitanje koje zanima celu Srbiju!

U okviru šestog kola Lige nacija fudbalska reprezentacija Srbije pobeli ja Rusiju ubedljivim rezultatom 5:0.

Glavna tema u medijima proteklih dana bila je sudbina Ljubiše Tumbakovića, nakon neuspeha naše reprezentacije koja ni posle 20 godina nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Nakon sinoćnje pobede, Tumbaković je istakao da ne razmišlja o ostavci.

Ja se bavim usko stručnim stvarima. Ne razmišljam o ostavkama, naravno, a pitanje o smeni nije za mene – rekao je Tumbaković nakon meča.

Sada je bio upitan da li to znači i ostavke u stručnom štabu i rukovodstvu saveza.

– Jako dugo se bavim ovim poslom i bilo bi neozbiljno kada bih sad govorio o analizi. Vreme ispred nas zahteva temeljnu analizu svega što je napravljeno. Treba izvući šta je dobro i taj naš neuspeh, na kom se zadržava cela priča. Niko od nas, a pre svega ja, ne beži od te odgovornosti. Možemo da napravimo pet ovakvih rezultata, ali ne može to da nas opere ako nismo otišli na Evropsko prvenstvo – istakao je selektor.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARNA UTAKMICA: Orlovi sačuvali mesto u B diviziji! Ekipa Ljubiše Tumbakovića brojala do pet! (VIDEO)

Tumbaković je naveo da je repreznetacija Srbije protiv Rusije pokazala kvalitet i karakter i da će se tek analizirati razlozi poraza od Škotske.

– Ono što je pokazala ova ekipa danas, čak i u Mađarskoj gde nije bilo rezultata, to je potvrda vrednosti koje su nedostajale protiv Škotske. Tako nešto mogu da naprave samo igrači koji imaju kvalitet i karakter. Svaka čast momcima – dodao je Tumbaković.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Izjava dana Aleksandar Mitrović

SOCCER TIKET DANA: Završili smo sa Ligom nacija, ali tu su ostali mečevi kombinovani sa košarkom!