0
Fudbal

FOTO: FSS

‘TERBALO JE DA GA OTERAJU’: Legendarni trener žestoko opleo po Aleksandru Kolarovu – ‘Takvi nemaju pravo da nose dres reprezentacije’

Objavljeno: 18.11.20 u 10:15

Legendarni hrvatski fudbalski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević u svom prepoznatljivom stilu prokomentarisao je aktuelana dešavanja u fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

Velika se prašina podigla oko kapitena ‘orlova’ i njegove odluke da ne šutira penal u finalu baraža protiv Škotske.

Navodno, Kolarov nije želeo da uđe u igru u 119. minutu, jer je imao dogovor s klubom da ne igra.

‘Slučaj Kolarov’ porkomentarisao je i proslavljeni hrvatski stručnjak Ćiro Blažević.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO SE OGLASIO KONTE: Trener Intera progovorio o otkazu preko SMS-a

– To je neodgovorno i nemoralno! Pravo razočaranje. Zamisli molim te, on je odbio da igra i da šutira penal?! Kako neko može da odbije poslušnost?! I još kapiten?! Kad si u reprezentaciji, to je kao da si u ratu, samo čekaš komandu šta da radiš! On nije trebalo da ode iz tima, trebalo ga je oterati! Ko nema odgovornost i svest da od njega zavisi raspoloženje nacije, nema pravo da obuče dres reprezentacije, rekao je za ‘Informer’ Blažević.

Podsetimo, Kolarov je nakon neuspeha sa Škotskom napustio reprezentaciju i vratio se u Italiju, a potom je saopšteno i da je pozitivno testiran na korona virus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter