0
Fudbal

SPEKTAKULARNA UTAKMICA: Orlovi sačuvali mesto u B diviziji! Ekipa Ljubiše Tumbakovića brojala do pet! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.20 u 22:39

Zaključak je isti! Šteta što ovako nije bilo i na prethodnim mečevima.

U okviru 6. kola grupne faze Lige nacija, Srbija je u Beogardu dočekala selekciju Rusije. Nacionalni tim Srbije koji sa klupe predvodi Ljubiša Tumbaković, nakon 45 minuta je imao veliku prednost. Rezultat je bio 4:0.

Nastavili su fudbaleri Srbije u jakom ritmu i ostvarili pobedu rezultatom 5:0.

Domaća ekipa je povela već u 10. minutu  fenomenalnim golom Nemanje Radonjića. Krilni napadač je postigao gol i na prethodnom meču protiv reprezentacije Mađarske. 

Nakon asistencije Filipa Mladenovića, Luka Jović je postigao pogodak u 25. minutu! Fudbaleru Real Madrida je ovo takođe drugi gol na tri meča za vreme ovog ciklusa reprezentativnih obaveza. 

 

Šest minuta nakon što je Jović duplirao prednost, Nemanja Radonjić je napustio teren zbog povrede. Ušao je mladi Dušan Vlahović. Bivšem napadaču Partizana je samo 10 minuta bilo potrebno da se upiše u strelce. Bilo je to 3:0 za Srbiju!

Fenomenalno poluvreme Orlova završeno je novim golom Luke Jovića! Asistent je ponovo bio Mladenović, a napadač Reala nije imao milosti!

Na startu drugog dela igre nije bilo mnogo uzbuđenja. Na gol se čekalo do 64. minuta. Tada je Filip Mladenović odlučio da nakon brojnih asistencija, postigne pogodak. Nakon dodavanja Vlahovića, fudbaler Legije povećao je prednost na 5:0.

VIDEO: Sport Klub

Do kraja meča nije bilo promene rezultata. 

Mađarska je savladala Tursku i tako pomogla reprezentaciji Srbije da izbori opstanak u B diviziji Lige nacija. 

Mađarska – Turska 2:0 (Siger, Varga)

Mađari su prvi sa 11 bodova, Rusija ima osam, Srbija i Turska po šest, ali naša reprezentacija ima bolju gol razliku.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter