2
Fudbal

FOTO: FSS

POLUVREME U BEOGRADU: Orlovi imaju ubedljivu prednost! Napadači ‘zatrpali’ mrežu golmana Lokomotive ! Da li Zidan i Viljas Boas gledaju utakmicu? (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.20 u 21:37

Fenomenalna igra nacionalnog tima!

U okviru 6. kola grupne faze Lige nacija, Srbija je u Beogardu dočekala selekciju Rusije. Nacionalni tim Srbije koji sa klupe predvodi Ljubiša Tumbaković, nakon 45 minuta ima prednost. Rezultat je 4:0.

Domaća ekipa je povela već u 10. minutu  fenomenalnim golom Nemanje Radonjića. Krilni napadač je postigao gol i na prethodnom meču protiv reprezentacije Mađarske. 

PROČITAJTE JOŠ:TRANSFER BOMBA U ENGLESKOJ: Fudbaler Intera se vraća u London!?

Nakon asistencije Filipa Mladenovića, Luka Jović je postigao pogodak u 25. minutu! Fudbaleru Real Madrida je ovo takođe drugi gol na tri meča za vreme ovog ciklusa reprezentativnih obaveza. 

Šest minuta nakon što je Jović duplirao prednost, Nemanja Radonjić je napustio teren zbog povrede. Ušao je mladi Dušan Vlahović. Bivšem napadaču Partizana je samo 10 minuta bilo potrebno da se upiše u strelce. Bilo je to 3:0 za Srbiju!

Fenomenalno poluvreme Orlova završeno je novim golom Luke Jovića! Asistent je ponovo bio Mladenović, a napadač Reala nije imao milosti!

Videćemo da li će ovako dobri nastupi naših igrača pomoći u nameri da se izbore i za startnu postavu u klubovima.

FOTO: FSS

0
0

2 Komentara

  1. Zaboravi reci pogledajte utakmicu protiv Skota,Tadic je skoro neupotrebljiv na desnoj strani a sa lijeve igra sa 100%.On ne moze sa desne strane u brzoj akciji uputiti centarsut da ne uspori svu akciju.Srbija ima igrace ali nema zdravog selektora u glavu koji nece pratiti trendove i nece ga biti strah izgubiti igrajuci svoju igru ne prilagodjavajuci se stalni drugome .

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam dal Zidan i Viljas gledaju ,al je najgore sto su neki u Srbiji pored ociju slijepi i dalje .Slusam sinoc na SK1 komentar utakmice dva flahpana i zgrazam se ,te bi se zahvalilu Mitrovicu na igri ,te silne opet taktike prilagodjavanja dtugima te trend u svijetu da lijevi igraju desno i obrnuto.Zar niko ne svata da smo mi napadacka nacija koju su silni „strucnjaci“da bi dokazali sebe i pracenje trendova unistili!Srbija mora igrati u formaciji 4-4-2 jer u formaciji sa vise vezni ili obrambenih igraca gusi se.U Srbiji Dragan Djaic je lijevo krilo a ne desno i to treba vratiti sto jeRadoljic sinoc i pokazao da su igraci uguseni na krivim stranama zbog trenda.No kome ja govorim , sve pamet do pameti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter