0
Fudbal

KATASTROFALNE VESTI ZA TUMBAKOVIĆA: Nakon svih muka, eto je još jedna – reprezentativac Srbije doživeo potres mozga uoči večerašnje utakmice!

Objavljeno: 18.11.20 u 17:13

Loše vesti iz tabora fudbalske reprezentacije Srbije ne prestaju da dolaze.

Danas je objavljeno da su još trojica fudbalera naše reprezentacije zaražena korona virusom, u pitanju su Sergej Milinković Savić, Darko Lazović i golman Đorđe Nikolić.

Međutim, problemima nikad kraja. Uoči večerašnje utakmice sa Rusijom, stiže nova vest da je u konkurenciji za meč otpao još jedan fudbaler.

U pitanju je Marko Grujić, koji je doživeo potres mozga, saznaje ‘Blicsport’.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ŠTA SE ZAPRAVO DESILO KRAJ AUT LINIJE: Zvezda se oglasila povodom ulaska navijača na teren – poznato je o čemu je Šavija pričao sa igračima! (VIDEO)

To se dogodilo na poslednjem treningu ‘orlova’ nakon što ga je lopta snažno pogodila u glavu. Prema prvim prognozama, on je tom prilikom doživeo potres mozga i zbog toga neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Pored gore navedenih fudbalera, van stroja su i Dušan Tadić, Filip Đuričić, Aleksandar Katai i Saša Lukić.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter