1
Domaći fudbal

HAOS U SRPSKOM FUDBALU: Ovaj ‘kiks’ mu neće oprostiti – klub tuži golmana zbog nameštanja utakmica! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.20 u 13:16

Sećate se Miroslava Orlića, već smo pisali o njemu kada je pažnju na sebe privukao nesvakidašnjim kiksevima.

On ćuva mrežu Dinama iz Vranja, a predsednik istog kluba Dragan Recko Antić najavio je da će tužiti svog golmana zbog sumnje da namešta mečeve.

PROČITAJTE JOŠ: NA NJEGA SMO VEĆ NAVIKLI, NIJE MU PRVI PUT: Novi bizaran pogodak u srpskom fudbalu, neverovatan kiks golmana o kom smo već pisali! (VIDEO)

Popularni Recko rekao je u izjavi z ‘Sportski žurnal’ da je namerno njegov golman primao golove.

– Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je da uhvati loptu kod trećeg gola, ali namerno je ispustio. Nemoguće je da je to uradio slučajno, namera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je učestvovao u prljavim radnjama. Dinamo je sigurno čist klub, bez mrlja i nećemo da dozvolimo da neko prodaje i namešta utakmica, a da klub zbog toga ispašta. Orlić je suspendovan i tužićemo ga za odštetu kluba – rekao je Antić.

Zanimljivo, Orlić je pre nekoliko kola zabeležio i komičan autogol, ali ga je popularni Recko tada branio.

PROČITAJTE JOŠ: ‘NAJLUĐI’ AUTOGOL U ISTORIJI FUDBALA: Golman postao predmet podsmeha, mnogi ga optužuju da je ovo namerno uradio! (VIDEO)

– Branio sam ga tada, smatrao sam da je to moglo svako da se desi i da se greške dešavaju, ali nećemo da dozvolimo da zbog njega ismevaju klub. Ono što je uradio u Zemunu je bruka i sramota za fudbal, kao da nije hteo da brani. Svi se borimo za Dinamo, dugi niz godina bavim se trenerskim poslom, ali još nisam doživeo da igrač samovoljno napusti teren. Nije se ni vratio sa ekipom, već je pobegao – ističe Antić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter