0
Fudbal

GOLGETERI NAKON UTAKMICE SA RUSIJOM: ‘Pokazali smo da možemo da igramo protiv veoma jakih reprezentacija’

Objavljeno: 18.11.20 u 23:46

Veoma ubedljiva pobeda selekcije Srbije!

Reprezentacija Srbije je obezbedila opstanak u B diviziji Lige nacija. Savladali su Rusiju rezultatom 5:0. Za Sport klub su govorili Luka Jović i Dušan Vlahović.

-Ovo je bila jako bitna utakmica na psihološkom planu. Pokazali smo da možemo da igramo protiv veoma jakih reprezentacija, Rusija je reprezentacija koja se diže poslednjih godina. Drago mi je što smo igrali najbolju utakmicu protiv tako jakog protivnika –rekao je Jović za Sport klub.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARNA UTAKMICA: Orlovi sačuvali mesto u B diviziji! Ekipa Ljubiše Tumbakovića brojala do pet! (VIDEO)

Najbitniji su timski rezultati. Nadamo se da ćemo obezbediti sledeće veliko takmičenje i svako naredno. Nebitno ko će biti glavni igrač, samo je bitno da su rezultati tu –  dodao je napadač Reala.

Prvi gol za nacionalni tim postigao je Dušan Vlahović.

-Jedinstven osećaj, ovo sam sanjao kao mali. Srećan sam što je ekipa pobedila, što smo igrali dobro i što smo pokazali karakter posle teške utakmice koju nismo pobedili.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK IZGUBIO U LONDONU: Rus savladao najboljeg na planeti!

Uvek sam spreman i mislim o utakmici. Ušao sam okej i nagrađen sam golom. Mogu samo da zahvalim selektoru na pruženoj prilici i nadam se da ću u budućnosti opravdati njegovo poverenje – zaključio je Vlahović.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter