0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Ovog utorka na programu su ponovo reprezentacije, a mi smo vam spremili tiket dana!

Objavljeno: 17.11.20 u 10:57

Ovog utorka očekuju nas zanimljivi dueli u Ligi nacija, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili dobitnu kombinaciju!

Utorak 20.45 Francuska – Švedska

Dešanov eksperiment protiv Finaca nije prošao pa su „galski petlovi” u Parizu poraženi 0:2 u prijateljskoj utakmici! Šveđani su istim rezultatom poklekli u Danskoj. Sada je za domaćina pobeda imperativ ukoliko želi prvo mesto u grupi, jer su sa Portugalijom odigrali 0:0 na svom terenu, dok su u Švedskoj slavili rezultatom 1:0. Skandinavci već imaju četiri poraza i ubedljivo su poslednji, a postigli su samo jedan gol.

Predlog: 1&I<II (3.00)

Utorak 20.45 Hrvatska – Portugalija

Hrvati su izgubili tri od četiri utakmice i pobedili su samo Šveđane. Ne mogu da se umešaju u borbu za prvo mesto, ali svakako žele da zagorčaju život Portugaliji, od koje su u gostima glatko izgubili. Santoš ima sjajnu generaciju sa nekoliko vrhunskih igrača i uvek ide na pobedu i prvo mesto. U odličnom su položaju, pod uslovom da slave protiv Dalićevih izabranika koji odavno klecaju u defanzivi.

Predlog: I1-3&II1-3 (2.05)

Utorak 20.45 Švajcarska – Ukrajina

Švajcarci još nikoga nisu pobedili, a u Ukrajini su poraženi rezultatom 1:2. Žele da se revanširaju Ševčenkovoj selekciji koja ima puno oscilacija, za razliku od prethodnog ciklusa u kome su bili sjajni, a mi to najbolje znamo. Petkovićev tim dosta oscilira, čak i tokom utakmice, imaju evidentne probleme u defanzivi zbog nesigurnosti golmana Zomera, tako da im neće biti lako jer Ukrajinci umeju da budu izuzetno neugodni.

Predlog: IXvX (1.83)

Utorak 20.45 Španija – Nemačka

Oba selektora isprobala su dosta fudbalera tokom poslednjih meseci, ali se sada očekuju najbolji sastavi pošto je reč o direktnoj borbi za prvo mesto. Zanimljivo, Španija je poražena u Ukrajini, dok su Nemci čak tri puta remizirali (sa Španijom 1:1 na svom terenu pošto su u poslednjem sekundu, a to im se sve češće dešava, primili gol)! Svakako zanimljiv duel u kome će biti dosta mladih, a već dokazanih asova.

Predlog: I1+&2+ (1.50)

Utorak 20.45 Crna Gora – Kipar

Crnogorci su sjajno krenuli sa tri pobede, a onda su na svom terenu izgubili od Luksemburga. Kipar ima samo jedan bod, ali još nije postigao pogodak, a odigrao je četiri utakmice. Prednost imaju Jovetić, Savić i ostali izabranici Faruka Hadžibegića, koje jedino pobeda ostavlja u trci sa sve boljim Luksemburgom. Sa 1-2 gola do nje mogu doći jer se od Kipra ne očekuje buđenje baš na ovom susretu.

Predlog: Ki1 (1.63)

UKUPNA KVOTA 27.52 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter