0
Domaći fudbal

RODIO SAM SE DVA PUTA: Posle ovoga, suze će vam same krenuti – Siniša Mihajlović je ovim rečima rasplakao celu Italiju!

Objavljeno: 17.11.20 u 09:17

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović gostovao je u emisiji ‘Domenika In’ na italijanskoj nacionalnoj televiziji ‘Rai Uno’ i emotivno govorio o bolesti kroz koju je prošao.

Tom prilikom srpski trener je rasplakao mnoge gledaoce u Italiji, pa i sebe i suprugu Arijanu sa kojom je bio u studiju.

Mihajlović je sa suzama u očima pričao ono što je nedavno opisao u autobiografiji ‘Igra života’.

Zovem se Siniša Mihajlović i rodio sam se dva puta: prvi put u Vukovaru, 20. februara 1968. godine u bivšoj Jugostaviji, današnjoj Hrvatskoj od majke Hrvatice i oca Srbina. Drugi put rodio sam se 50 godina kasnije, 29. Oktobra 2019. Godine u bolnici Sveta Ursula u Bolonji zahvaljujući transplantaciji koštane srži. Igrao sam mnogo utakmica i živio puno života, ova je bila utakmica života – citat je iz knjige.

Ova njiga je pre nekoliko dana objavljena u javnosti, i izazvala je veliku pažnju i bila je glavni povod za ovo gostovanje.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI FUDBALER ZVEZDE IMA NOVI KLUB: Nije se snašao u Beogradu, a sada karijeru nastavlja u Španiji!

Otkrio je i razlog zašto je napisao knjigu.

– Napisao sam ovu knjigu da pomognem onima koji se suočavaju sa bolešću i bore – poručio je u emisiji Siniša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter