1
Domaći fudbal

NA NJEGA SMO VEĆ NAVIKLI, NIJE MU PRVI PUT: Novi bizaran pogodak u srpskom fudbalu, neverovatan kiks golmana o kom smo već pisali! (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.20 u 14:17

Svašta se može videti na terenima širom Srbije, od fantastičnih poteza, golova, asistencija pa i do onih ‘kikseva’ koji će vas nasmejati do suza.

Ovoga puta, glavni akter jednog nesvakidašnjeg pogotka jeste golman Dinama iz Vranja, Miroslav Orlić. Ono što je posebno zanimljivo, ovo nije prvi put da se priča o njemu, s obzirom da je pre nekoliko nedelja postigao neverovatan autogol, koji možete pogledati OVDE.

U jučerašnjem meču između Dinama iz Vranja i Zemuna, videli smo čak pet golova. Posle 90 minuta, tim iz Beograda slavio je rezultatom 3:2.

PROČITAJTE JOŠ: RODIO SAM SE DVA PUTA: Posle ovoga, suze će vam same krenuti – Siniša Mihajlović je ovim rečima rasplakao celu Italiju!

Treći gol Zemuna postignut je nakon nesvakidašnje greške pomenutog čuvara mreže. mao je čistu loptu praktično u svom naručju, nikoga nije bilo u neposrednoj blizini, činilo se da je sve stvar rutine… Ipak, odjednom, Orlić je ispustio loptu i direktno kumovao golu domaće ekipe.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

0
0

1 Komentara

  1. Da nije smešno bilo bi žalosno.
    Zaista je neverovatno da se ovako očigledno namešta utakmica.
    Tuga, čemer i jad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter