4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

EUFORIJA NA ‘MARAKANI’ NIKADA NIJE BILA VEĆA: Dogovor je postignut, Zvezda u januaru dovodi štopera kakvog nije imala poslednjih 10 godina!

Objavljeno: 17.11.20 u 10:07

Dogovor sa obe strane je postignut.

Kako stoje stvari, prvi transfer za zimski prelazni rok je dogovoren. Novi štoper ekipe srpskog šampiona biće austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović.

On će već u januaru obući crveno-beli dres, piše ‘Sportski žurnal’. Ovo je Drgaoviću ispunjeje dečačkog sna, s obzirom da nikada nije krio da mu je oduvek bila velika želja da zaigra na ‘Marakani’.

Podsetimo, Dragović je standardni reprezentativac Austrije, momak za kog je Bajer iz Leverkuzena isplatio Dinamo Kijevu čak 21 milion evra 2016. godine.

PROČITAJTE JOŠ: RODIO SAM SE DVA PUTA: Posle ovoga, suze će vam same krenuti – Siniša Mihajlović je ovim rečima rasplakao celu Italiju!

Nema sumnje da će Dejan Stanković na ovaj način dobiti kapitalno pojačanje u centralnom delu defanzivne linije. Zvezda trenutno ima četiri štopera, ali očekuje se da posle dolaska Dragovića odu Milunović, Degenek ili Pankov.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Kako Degenek igra ove polusezone, nisam siguran da je defanzivno uopšte bolji od Milunovića. A u napadu, skoku, iznošenju lopte… Milunović je bolji. Proble, koji Milunović ima je brzina, i to nikada ne može da reši. Ako je i Dragović spor, onda… ništa ne valja. Ali… naš ključni problem su bekovi (spoljni igrači). Krajnje neinteligentni (Gobeljić, pre svih), sa gotovo uvek pogrešnim odlukama… Kada ima prostor napred, on zalomi nazad i vrati Borjanu ili štoperima. A iz toga sledi ispucavanje napred i izgubljena lopta, UVEK!!! Jedno dodavanje više, pa koš defanzivno, ne znači ništa. Zabranio bih im vraćanje lopte golmanu. Ježim se od takve igre. KAda se tome doda i ove sezone veoma loš Ben, mi nemamo proboj po desnoj strani. Ben je 98% puta okrenut leđima protivničkom golu. Pa Sunce mu žarko… Primi je jednom okrenut prema napred. da ne moraš uvek da se osvrćeš levo desno, ko je na leđima, strah od greške… i „alibi“ dodavanje nazad i/ili u stranu. To napadač? Nikada nije bio i neće biti. Dvesta puta je bolje forsirati i istrpeti mladog Gavrića… Ako ništa drugo, dečko je mlađi, atraktivniji, BRŽI, brže razmišlja, perspektivan je … I na njemu se još može zaraditi. Ben? Nikome ga ne možemo „uvaliti“, već godinama, jer ljudi gledaju igru, brzinu… Penale niko ne gleda, a i vrlo problematične prekide, oko kojih se otima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter