3
Fudbal

FOTO: FSS

DOKLE VIŠE, IMA LI KRAJA OVOJ AGONIJI?: Nakon Kolarova, i njegov ‘zamenik’ je napustio reprezentaciju!

Objavljeno: 17.11.20 u 12:13

Nove užasne vesti.

Fudbalsku reprezenaticu Srbije očekuje poslednji meč u Ligi nacija protiv nacionalnog tima Rusije, a kako stvari stoje, ‘orlovi’ će biti oslabljeni za još jednog fudbalera.

Naime, Srbijom je pre neki dan odjeknula vest da kapiten Aleksandar Kolarov neće igrati odlučujuću utakmicu u finalu baraža za plasman na EURO protiv Škotske, a sada, u poslednoj utakmici u Ligi nacija neće igrati ni Dušan Tadić.

Dušan Tadić je napustio glavni grad Srbije i vratio se u Ajaks, saznaje ‘Telegraf’.

PROČITAJTE JOŠ: RODIO SAM SE DVA PUTA: Posle ovoga, suze će vam same krenuti – Siniša Mihajlović je ovim rečima rasplakao celu Italiju!

Upravo je on zamenik kapitena i trebalo je da održi konferenciju za medije uz selektora Ljubišu Tumbakovića, ali je FSS obavestio medije da će umesto njega na konferenciji biti Sergej Milinković Savić.

FOTO: FSS

0
0

3 Komentara

  1. Meni se samo gadi igra sa 7 obrambenih igraca i stalni lopta unazad ,ja hocu selektora koji ce igrati 4-4-2 sa dva spica na pobijedu pa makar i gubili a ne seme gdje svaku djecji vrtic pretrci repku .Zvezdas sam 100 godina al gore igre Zvezda nije igrala nego pod Milojevicem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Citam kako neko misli dovesti Milojevica mjesto Tumbakovica!?Samo da tom kazem da se ne mora truditi jer medju njima nema razlike niti uspjeha ,obadva igraju sistem ne izgubiti a ne pobijediti a to uvijek zavrsava porazom.Milojevic zbok takvog pristupa igri nista nije mogao ni sa Zvezdom postignuti osim proci kvalifikacije.

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se da ne treba dovoditi Milojevića. Ali ne iz razloga koje si naveo već naprotiv, potrošili bi ga za pola godine sa ovim dunsterima. A da Milojević ništa nije uradio, pa i nije, trebao je da osvoji LŠ i Super Kup Evrope i onda bi slični tebi izjavili kako je u najbolju ruku solidan trener ali nikako dobar. A rezukltati za 2 i po godine koje je u Zvezdi postigao su stvarno katastrofalni. Ja ne znam kako su ga držali toliko. Šalim se, idi spavaj sine.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter