0
Fudbal

SUZE KOJE SU POTRESLE ČITAV SVET: Pre manje od sedam dana je sahranio sestru, a sinoć je izašao na teren da pomogne svojoj reprezentaciji! (FOTO)

Objavljeno: 13.11.20 u 13:06

Napadač Ređine i reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti nije mogao da obuzda emocije tokom sinoćnjeg meča sa Slovačkom.

Nakon što su izbacili BIH, reprezentacija Severne Irske sinoć je pokušala da ostvari novo čudo. Međutim, nisu uspeli u tome pošto su izgubili od Slovačke rezultatom 2:1.

Ono što je obeležilo ovaj meč, svakako jesu suze napadača Lafertia koji pre manje od nedelju dana izgubio rođenu sestru Sofiju (41), koja je preminula nakon duge i teške borbe sa kancerom.

Bez obzira što ga je zadesila jeziva tragedija, on je izašao na teren i pomogao svojim saborcima.

PROČITAJTE JOŠ: OČI PUNE SUZA – JOVIĆ I TADIĆ NAKON FIJASKA ‘JEDVA PROGOVORILI’: Ušli smo bojažljivo u utakmicu, nismo imali sreće…

– Ljudi su me često pitali da li ću igrati, zbog svog gubitka. Bila mi je najbolji prijatelj i najveći fan, volela je fudbal i drago mi je što je videla kako igram u dresu Rendžersa i reprezentacije. Ako ne budem igrao, prepustiću Sofiju zaboravu – rekao je Laferti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter