in ,

NAPUSTIO JEDNU, SAD IDE U DRUGU BOLNICU: Maradona hitno smešten u kliniku, ponovo se leči od zavisnosti!

Proslavljeni fudbalski as Dijego Maradona primljen je operisan je prošle nedelje zbog izliva krvi u mozak.

Pošto je na svu sreću sa operacijom sve prošlo kako treba, argentinska legenda je izašla iz bolnice. Međutim, sada će morati na sasvim drugi vid lečenja.

Maradona je smešten u jednu argentinsku kliniku za bolesti zavisnosti, a razlog je alkoholizam.

– Dobra stvar je da je Dijego čvrst. Dijego je prošao kroz možda i najteži trenutak u životu i mislim da je bilo čudo da su mu pronašli krvarenje u mozgu koje je moglo da ga košta života – reako je Maradonin advokat Matijas Morla.

Maradona je 2. novembra primljen u bolnicu u La Plati zbog anemije, dehidratacije i naznaka depresije, a detaljnim pregledima utvrđeno je krvarenje u mozgu i 4. novembra je hitno operisan.

PROČITAJTE JOŠ: AUTOBIOGRAFIJA SINIŠE MIHAJLOVIĆA KOJA JE ‘ZAPALILA’ ITALIJU: Legendarni srpski fudbaler o poznanstvu sa Arkanom, a i uvredama koje je dobijao od Patrika Vijere!

Dijego je inače bio zavistan od kokaina od 80-ih sve do 2004. godine, 2007. je lečen od hepatitisa i alkoholisanja.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BRANKO LAZIĆ SE NE PLAŠI REALA: Kapiten crveno belih smatra da njegova ekipa ima svoje adute, a do pobede može doći pod jednim uslovom!

SVE JE SPREMNO ZA UTAKMICU DECENIJE: Tumbaković šokirao sastavom, samo dva klasična defanzivca u igri – Gudelj u potpuno novoj ulozi! (SASTAVI)