0
Fudbal

FOTO: Screenshot

IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA U PORTUGALU: Fudbalski reprezentativac upucan u grudi, jedva ostao živ!

Objavljeno: 11.11.20 u 09:45

Portugalski vunderkind Bruno Tavares, za koga kažu da je najveći talenat Sportinga još od Kristijana Ronalda, završio je u nedelju ujutru u bolnici u Lisabonu, nakon što je slučajno pogođen metkom u grudi.

Jedna tamošnja televizija je objavila da se Tavares nalazio u automobilu sa prijateljima, te da je jedan od njih imao pištolj koji je slučajno opalio i pogodio mladog fudbalera u grudi. Srećom, metak nije pogodio vitalne organe, ali su odlučivali centimetri.

On je odmah prevezen u bolnicu, u međuvremenu je i pušten, a brigu o njemu preuzeli su doktori Sportinga.

(VIDEO:YouTube/Sporting Academy)

Portugalski mediji javljaju da policija intezivno traga za čovekom koji je pucao na fudbalera i koji je pobegao sa lica mesta, a očekuje se da mladi fudaler koji je jedva izvukao živu glavu, na kraju bude i žestoko kažnjen zbog nedoličnog ponašanja.

Inače, 18-godišnji Tavares je prošao sve selekcije Sportinga i Portugalije, a trenutno igra za rezervni tim Sportinga (U 23) za koji je ove sezone dao dva gola na šest mečeva – što ga je preporučilo da počne da trenira sa prvim timom..

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pa kaže… Samo ona može u život da me vratiiii…. Kragna podignuta,kao nekad! 💪 #Mihajlovic #Miha #LjubaAlicic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter