0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

PRIČA KAO IZ BAJKE: Odbranio pet penala u nizu za niželigaša i sada je na meti crno-belih, sitnice ga dele od potpisa!

Objavljeno: 10.11.20 u 19:14

Talentovani čuvar mreže Stefan Đoković nedavno je svojim bravurama skrenuo pažnju javnosti, kada se pročulo da je odbranio pet penala zaredom.

Ovaj 18-godišnji golman Slobode iz Užica, nekadašnjeg člana elitnog ranga, a sada ekipe koja igra u Srpskoj ligi Zapad privukao je pažnju i brojnih timova, među kojima je grčki PAOK.

Kako prenose solunski mediji, crno-beli su ozbiljno zainteresovani da Stefana uskoro vide u Grčkoj. Kako se navodi oni će i dalje pratiti njegove partije, a uskoro bi moglo da dođe i do sklapanja dogovora oko prelaska u njihove redove.

PROČITAJTE JOŠ: ‘RASPUSTILI SMO CEO TIM’: Novi problemi za Partizan – otišli u Italiju na meč s Venecijom, ali neće igrati!

Podsetimo, crno-bele boje solunskog kluba već brane srpski fudbaleri Živko i Andrija Živković.

Inače, Đoković je prošlog leta došao u Slobodu iz lokalnog Jedinstva i vrlo brzo se izborio sa mesto startera među stativama pored iskusnijih golmana. I onda je krenula serija. U prvih 12 kola prvenstva, Đoković je odbranio pet vezanih penala, a na meču protiv Jošanice čak dva.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎 #Ronaldo #R9

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter