0
Evrokupovi
Dzjuba

FOTO: Screenshot

ZBOG INTIMNOG SNIMKA NE DOLAZI U BEOGRAD: Ruski selektor zbog blamaže na Instagramu sklonio iz reprezentacije kapitena!

Objavljeno: 08.11.20 u 13:53

Velika prašina podigla se zbog neopreznosti reprezentivca Rusije Artjoma Dzjube prilikom intimnog čina, a njegov eksplicitni video se pojavio na društvenim mrežama.

On je isti brzo uklonio, a nalog ugasio, ali se sporni snimak brzinom munje proširio na internetu, što je na kraju dovelo do toga da ga selektor Rusije Stanislav Čerčesov skine sa spiska za novembarske utakmice nacionalnog tima.

Tako će Dzjuba propustiti mečeve sa Moldavijom, Turskom i Srbijom u Beogradu.

Zbog svog tog negativnog publiciteta koji bi pratio i Dzjubu i reprezentaciu Rusije, selektor ‘zbornaje’ je odlučio da ga poštedi.

PROČITAJTE JOŠ: ‘OVO JE PENAL ZA OTKAZ’: Na ‘ostrvu’ osuli drvlje i kamenje po Mitrovićevom saigraču, posle najgore izvedenog jedanaesterca u istoriji fudbala! (VIDEO)

– Situacija sa Dzjubom nema nikakve veze sa ruskom reprezentacijom sa sportske tačke gledišta. Zbog toga ne vidimo razlog zbog kojeg bi davali bilo kakav komentar na ovu temu, rekao je Čerčesov, pa dodao:

– Ipak, stručni štab reprezentacije je svestan za pripremu mečeva sa Moldavijom, Turskom i Srbijom fokus mora biti maksimalan, i da ne sme da ga remete nevažne stvari. Inače, uvek smo insistirali na tome da svako ko je deo reprezentacije, i na terenu i van njega, mora da se ponaša u skladu sa statusom koji ima kao igrač nacionalnog tima. Stoga, danas je odlučeno da Dzjuba ne dolazi u trening kamp sa ciljem da se sačuva i igrač i reprezentacija od pojačanog negativnog publiciteta.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@euro_scope је поделио/ла објаву дана

Naravno, ovo ne znači Dzjubin definitivan kraj u reprezentaciji, već samo za novembarski ciklus mečeva. Inače, Dzjuba konstantno privlači pažnju, pa se pred prethodno okupljanje pričalo o njegovim sukobima sa saigračima u reprezentaciji.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako igra Serhio,dočekaće i unuka 😀😂

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter