0
Fudbal

FOTO: FSS

KONAČNO LEPE VESTI: Tumbaković može da odahne, ‘Orlovi’ se polako skupljaju – SMS i Kolarov na vreme izbegli ‘zamku’!

Objavljeno: 08.11.20 u 22:49

Kako stoje stvari, selektor fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković moći će da računa na svoje asove u utakmici protiv Škotske.

Ne pamti se da je Srbijom skoro vladala ovakva euforija. Naš nacionalni tim 12. novembra očekuje izuzetno važan meč protiv Škotske u finalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

Međutim prava se drama napravila oko toga na koga će Tumbaković moći da računa u tom susretu. Poznato je da je Filip Đuričić zaražen korona virusom, a zatim je i Verder Bremen zabranio Milošu Veljkoviću da se priključi nacionalnom timu.

Agonija za našeg selektora se tu ne završava, s obzirom da je danas odjeknula vest da su lokalne vlasti u Italiji zabranile svim igračima Lacija, Fiorentine, Intera, Rome i Sasuola da igraju za svoje nacionalne timove, a više o tome pročitajte OVDE.

Ipak, stižu i lepe vesti. Sergej Milinković-Savić je u poslednjem trenutku doputovao za Beograd, da bi nešto kasnije u srpsku prestonicu stigao i Aleksandar Kolarov.

PROČITAJTE JOŠ: UŽASNE SLIKE SA MESTA NESREĆE: Proslavljeni fudbalski as doživeo tešku saobraćajku, auto mu je potpuno uništen a evo kakvo je njegovo trenutno stanje! (FOTO)

Trenutni problem predstavlja dolazak Nikola Milenkovića i Dušana Vlahovića. Ostaje nam da sačekamo, s obzirom da se stavri menjaju iz minuta u minut.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter