0
Evropske lige

KRISTAL PALAS PONOVO UBEDLJIV: Ekipa Marsela Bijelse doživela težak poraz! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.20 u 20:20

Pet golova je viđeno na stadionu u Londonu!

U okviru 8. kola Premijer lige Engleske, Kristal Palas je dočekao Lids na svom terenu. Ekipa za koju nastupa Luka Milivojević ostvarila je ubedljivu pobedu!

Nakon asistencije Ezea, Skot Dan je postigao pogodak u 12. minutu i doneo prednost domaćoj ekipi. Lids je brzo reagovao i izjednačio rezultat na 1:1, ali je gol Bamforda poništen nakon reakcija sudija iz VAR sobe.

Eze je prednost domaćina duplirao u 22. minutu. Sedmi gol u ovosezonskoj Premijer ligi, postigao je Patrik Bamford. Golgeter je smanjio rezultat na 2:1 u 27. minutu meča.

PROČITAJTE JOŠ: ZA JOVIĆA NEMA KRAJA NEDAĆAMA U MADRIDU: Luku udaraju po džepu, ostaje bez 10.000.000 evra po sezoni!

Gosti nisu imali sreće kada je u 42. minutu Helder Kosta zatresao sopstvenu mrežu. Kristal Palas je na pauzu otišao sa dva gola prednosti. 

Iskusni reprezentativac Gane Džordan Aju, postavio je konačan rezultat kada je u 70. minutu savladao mladog golmana Lidsa.

Kristal Palas – Lids 4:1

https://youtu.be/kvRVGyhWVd8

Kristal Palas je sada 7. na tabeli, a samo tri boda ga dele od trenutno prvoplasirane ekipe. Ekipa koju sa klupe predvodi legendarni Marselo Bijelsa je sada na  14. poziciji  i ima tri boda manje od Kristal Palasa.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter