in , ,

ZVEZDAN TERZIĆ: ‘Imam utisak da Zvezda ovakav tim nije imala 20 godina’ (VIDEO)

FOTO: Yotuube/TV Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, kaže da ovaj tim zaslužuje evropsko proleće u Evropi.

Terzić je u intervjuu za ‘Zvezda TV’ pričao o apetitima kluba, kao i o trenutnom sastavu za koji ima utisak da je ‘najbolji u poslednjih 20 godina’.

– Vratili smo Zvezdu na mapu Evrope gde nam je i bilo mesto. Nadam se da ćemo zadržati kontinuitet. Sada je sve mnogo lakše jer smo dobrim rezultatima dobili veliki koeficijant na rang listi UEFA. Sada smo u povlšaćenom položaju sve do plej-ofam- rekao je Terzić i dodao:

Zvezda je podigla lestvicu očekivanja, ne zadovoljavamo se samo sa time da smo šampioni Srbije, to se na neki način podrazumeva. Imamo već devet bodova više i ne mogu da tvrdim, ali mogu da obećam da ćemo biti šampioni i četvrtu sezonu zaredom.

Generelni direktor Zvezde potom je otkrio šta je rekao legendi kluba Draganu Džajiću.

Međutim, rastu apetiti. Našem narodu više nije dovoljno što igramo grupnu fazu, već traži i proleće u Evropi. Imamo kvalitetan tim, skup sjajnih individualaca i ja, kao prvi čovek kluba, verujem da nam pripada proleće u Evropi  kaže Terzić.

U Zvezdi sam sedam godina, ali ovakav tim, sa ovakvim pojedincima, dugo nismo imali. Rekao sam Džaji da imam utisak da Zvezda nije imala ovakav tim 20-25 godina. Ne želim da stavljam teret igračima, treneru, pa i sebi, ali verujem u ovu Crvenu zvezdu da može mnogo toga – dodao je on.

 

FOTO: Youtube/Zvezda TV

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

U SMEDEREVU TRENIRAJU DVA SVETSKA ŠAMPIONA: Najbolji kik bokseri ‘rastu’ kraj Dunava

‘DELIJE’ PRIREDILE BAKLJADU: Košarkaši Zvezde i u Minhenu imaju podršku! (VIDEO)