0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽULE ‘PECNUO’ GENT KAO NIKO DO SAD: Nekadašnji igrač Zvezde poručio bivšim saigračima da se ne plaše – ‘Gent je naslabiji tim protiv kojeg sam igrao’

Objavljeno: 05.11.20 u 11:14

Večeras od 21 sat fudbaleri Crvene zvezde dočekaće na svom stadionu ekipu Genta u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope.

Mišljene o Gentu, kao i prognozu za večerašnju utakmicu izneo je jedan od miljenika Delija, nekadašnji desni bek Filip Žule Stojković.

Žule ima iskustva sa ovom ekipom, 15. septembra 2020. godine poražen je u dresu Rapida iz Beča od večerašnjeg zvezdinog protivnika.

U razgovoru za ‘Mozzart Sport’ Stojković je svojim nekadašnjim saigračima poručio da nema razloga da se uplaše Genta.

Na prvu loptu ovo što ću sada reći deluje bezobrazno, jer smo mi utakmicu u Gentu izgubili. Ali niko ne može da mi uskrati pravo da kažem ono što zaista mislim. Ubeđen sam da je Gent jedna od najslabijih ekipa protiv koje sam igrao u Ligi šampiona ili Lige Evrope. Ako ne i najslabija. Govorimo o nivou ozbiljnih evropskih zemalja. Znate, kada dobijete rivala zvučnog imena, još iz Belgije… Morate da ih poštujete, čak i da se pomalo plašite. Međutim, Gent ne zaslužuje takav respekt – rekao je Žule, i potom dodao:

PROČITAJTE JOŠ: BELGIJANCI ‘ODALI’ DELIJE: ‘Zahvaljujući’ Gentu procurila koreografija sa severa – preko cele tribine Njegošev zavet! (VIDEO)

– Pazite, oni su veliki klub, imaju i neka zvučna imena. Međutim, na terenu nije to – to. Kao da se jedino i isključivo oslanjaju na individualni kvalitet. Nema hemije i timskog rada, to je moj utisak. Da vam prepričam ukratko taj meč. Izašli smo visoko, i ubili ih u prvih 20 minuta. Lako smo im uzimali loptu u završnoj trećini terena, stvorili tri zicera i promašili. Malo smo bili sebični u nekim ozbiljnim situacijama. To nam se kasnije obilo o glavu. Primili smo dva identična gola. Potom jurili rezultat. Ubeđen sam da smo ispali od slabijeg tima.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter